Hotel San Antonio - Oddih v Dalmaciji , Podstrana, Dalmacija, Hrvaška - 216 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Deluxe sobi s hidromasažno kadjo, balkonom in pogledom na morje za 2 osebi, Zajtrk

Hotel San Antonio - Oddih v Dalmaciji ,

Mediteransko podnebje, zelena narava, modro morje, sonce… vse to vas pričakuje ob obisku novozgrajenega hotela San Antonio, le nekaj kilometrov stran od znamenite Splitske riviere. Sprostite se ob šumu valov,  z odlično mediteransko kulinariko, razkošnimi sobami, wellness in fitnes ponudbo, kjer boste uživali ob prekrasnem pogledu na romantični sončni zahod.
San Antonio je novozgrajen hotel s sodobno arhitekturo, ki se nahaja na prelepi peščeni plaži na vzhodni strani Splita (Podstrana) in je od starega jedra Splita oddaljen le 8 kilometrov, od splitskega letališča (Kaštela) pa 24 kilometrov. Gosti imajo na voljo 42 deluxe sob, 8 deluxe apartmajev in luksuzni apartma v najvišjem nadstropju. Vse bivalne enote imajo pogled na morje, opremljene pa so s klima napravo, hidromasažno kadjo, mini barom, satelitsko televizijo, brezplačnim brezžičnim internetom in trezorjem.
Hotel je opremljen z najsodobnejšo opremo, usposobljeno in prijazno osebje pa vam bo na voljo v vsakem trenutku vaše sprostitve ob masažah, negi obraza in telesa, v savni, sobi za fitnes in bazenu.

Cena: 216,00 €

Rezervacija za samo 33,00 €

Rezervacijo v znesku 33,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414464/hotel-san-antonio-oddih-v-dalmaciji-podstrana-dalmacija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red