19% CENEJE: Villa Sol - Oddih v kamniti hiši, Kaštela, Dalmacija, Hrvaška - 81 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Villa Sol - Oddih v kamniti hiši, Kaštela,

Spoznajte pravljično mesto Kaštela! Lepota Kaštela je navdihnila številne pesnike, ki so to lepoto opisovali v svojih pesmih, zagotovo bo navdihnila tudi vas, zato boste svoje dopustniške zgodbe pripovedovali še dolgo. 
Mesto Kaštela, ki se nahaja nedaleč od Splita in Trogira, je s svojimi 40 tisoč prebivalci drugo mesto po velikosti v Splitsko-dalmatinski županiji. Posebnost mesta je dejstvo, da se je razvilo okrog sedmih mest (Kaštel Sućurac, Kaštel Gomilica, Kaštel Kambelovac, Kaštel Lukšić, Kaštel Stari, Kaštel Novi, Kaštel Štafilić), tj. okrog utrdb oziroma kaštelov. Iz tega dejstva izhaja tudi moto mesta, ki se glasi ''Sedem vasic razporejenih kot sedem labodov''. Vsako od sedmih mest je posebno in ima svoje značilnosti. 
Villa Sol se nahaja v mestu Kaštela, 500 m od plaže Dardin.Vse enote imajo klimatsko napravo in brezplačen brezžičniinternet, nekatere enote pa vključujejo tudi satelitsko televizijo z ravnimzaslonom, popolnoma opremljeno kuhinjsko nišo z mikrovalovno pečico in lastnokopalnico s tušem in sušilcem za lase.V objektu je na voljo skupni bivalni prostor, okolica pa jeidealna za kolesarjenje.
Med dopustom ne izpustite priložnosti za obisk Muzeja mesta Kaštela, ki se nahaja v dvorcu Vitturi. 
Pustolovci in kreativci boste v Kaštelih prišli na svoj račun. Preizkusite se v jadranju in veslanju ali potapljanju.

-19%

Redna cena: 100,00 €

Vaša cena: 81,00 €

Prihranek: 19,00 € (19% ceneje)

Rezervacija za samo 14,00 €

Rezervacijo v znesku 14,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 19% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/132315/villa-sol-oddih-v-kamniti-hisi-kastela-dalmacija-hrvaska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 887 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red