Apartments Raymond - Vrhunski apartmaji na Budvanski rivieri , Pržno, Črna Gora - 595 EUR - 7x nočitev v apartmaju za 4 osebe, Brezplačna uporaba telovadnice in jacuzzija

Apartments Raymond - Vrhunski apartmaji na

Apartmaji Raymond se nahajajo na obali, daleč stran od vrveža velikih mest, a vseeno blizu vsega, kar pričakujete od počitnic. Apartmaji so moderno opremljeni za zagotavljanje popolnega udobja.
Apartments Raymond je turistični kompleks, ki se nahaja v mestu Pržno, v Črni gori, v bližini Svetega Stefana. V neposredni bližini apartmaja je Hotel Maestral, znan po svojem zabavnem programu in kazinoju. Prestolnica turizma in zabave na tem območju, staro mesto Budva, je oddaljeno le 7 km.
Objekt ima 14 nastanitvenih enot, razporejenih v štirih nadstropjih. Sodobna notranjost daje vtis udobja in največjega užitka. V hotelskem kompleksu je a la carte restavracija, jacuzzi, telovadnica, panoramsko dvigalo in skupna sončna terasa.
Kompleks ponuja kakovostno in obsežno ponudbo storitev, da bi poleg standardnih zahtev zadostili tudi specifičnim zahtevam, ne glede na to, ali so motiv potovanja sprostitev v naravi, aktivne počitnice, želja po avanturah ali športna priprava. Obstaja možnost organiziranja večjega števila aktivnosti, kot so: izleti, transferji, rent-a-car, rafting, križarjenje z ladjo in ribolov.
Apartma z eno spalnico (40m2) vključuje popolnoma opremljeno kuhinjo z jedilnim kotom, dnevno sobo, kopalnico z masažno kadjo in balkon, ki se deli z drugim apartmajem. V dnevni sobi obstaja možnost drugega ležišča, primernega za dve osebi.
Letališče Podgorica je oddaljeno 50 km.

Cena: 595,00 €

Rezervacija za samo 119,00 €

Rezervacijo v znesku 119,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/132301/apartments-raymond-vrhunski-apartmaji-na-budvanski-rivieri.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 887 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red