Toplice Sveti Martin - Apartmaji Lapaž - Vikend oddih, Sveti Martin na Muri, Hrvaška - 146 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Samopostrežni zajtrk

Toplice Sveti Martin - Apartmaji Lapaž - Vikend

Iščete namestitev v apartmajih? Izkoristite Megabonponudbo za 2 osebi! Neokrnjeni del Evrope, Međimurska Zelena oaza miru, velikovsebin in gastronomskih užitkov, evropska destinacija odličnosti! Obiščite TopliceSveti Martin in bivajte v vrhunskih Apartmajih Lapaž!
26 apartmajev se nahaja v neposredni bližini Toplic SvetiMartin na Muri. Apartmaji imajo eno ali dve spalnici, kopalnico, dnevno sobo spopolnoma opremljeno kuhinjo in jedilnico, teraso ali balkon. Vsak apartma imalastno hidromasažno kad s termalno vodo.
Med obema stavbama je tudi bazen, kije napolnjen s termalno vodo.V bližini Toplic se nahajata stara baročna mesta Varaždin inČakovec s številnimi kulturno-zgodovinskimi znamenitostmi in zgradbami.

Cena: 146,00 €

Rezervacija za samo 29,00 €

Rezervacijo v znesku 29,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414214/toplice-sveti-martin-apartmaji-lapaz-vikend-oddih-sveti.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red