50% CENEJE: Apartmaji Adams - Wellness sprostitev v dvoje, Čatež ob Savi, Brežice, Slovenija - 79 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 3-urni VIP najem wellnessa

Apartmaji Adams - Wellness sprostitev v dvoje,

Iščete popolno namestitev, kjer se boste lahko družili in doživeli nepozabne trenutke? Apartmaji pri »Adamsovih« se nahajajo v središču Čateža ob Savi in so od Term Čatež in Brežic oddaljeni le streljaj.
Gostom sta na voljo 2 novozgrajena apartmaja za 2 osebi (1 spalnica) oziroma za 5 oseb (2 spalnici), oba pa imata možnost 2 dodatnih ležišč. Oba apartmaja obsegata lastno kuhinjo, ki je opremljena z najsodobnejšo tehnologijo, kot so na primer hladilnik, pečica, steklokeramična plošča in pomivalni stroj, in kopalnico (WC, tuš). Prostori so klimatizirani. Vsak apartma ima svojo teraso ter možnost uporabe vrtnega kamina.
Za sprostitev vam je na voljo tudi wellness za 2 osebi, s pomočjo katerega si boste napolnili baterije ter sprostili telo in duha. Uživali boste lahko v finski savni, ohlajenem bazenu, sprostitvenem prostoru z dvema ležalnikoma, tušu s kromoterapijo, ...
V hiši se nahaja tudi manjši market, ki vam za vaš zajtrk omogoča dostavo pekovskega peciva. V Apartmajih Adams vam ponujajo tudi možnost penziona ali polpenziona v sosednji Gostilni Les.

Lokacija: Dolenjska

-50%

Redna cena: 158,00 €

Vaša cena: 79,00 €

Prihranek: 79,00 € (50% ceneje)

Rezervacija za samo 15,00 €

Rezervacijo v znesku 15,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 50% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413497/apartmaji-adams-wellness-sprostitev-v-dvoje-catez-ob-savi.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red