45% CENEJE: Grand Hotel Primus, Ptuj, Slovenija - 219 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Economy sobi s francoskim ležiščem za 2 osebi, Neomejeno kopanje v bazenih s termalno vodo

Grand Hotel Primus, Ptuj, Slovenija - 219 EUR -

Ponudbana Megabonu za 3-dnevni oddih v Termah Ptuj in Hotelu Primus: ✔ekskluzivni termalni bazeni ✔savna, spa, wellness ✔skrb za zdravo prehrano ✔termalni park ✔aktivnen oddih in in še in še, … VHotelu Primus boste obkroženi z zdravjem, harmonijo in dobrim počutjem! Posvetite se sebi, odpravite stres in odločite se za Hotel Primus!
Hotel Primus: Naj Hotel Primus postane vaše pribežališče, vkaterem si želite povrniti vitalno energijo. Gostje hotela se lahko sprostijo v wellnesscentru rimskega stila ali razvajajo s kulinaričnimi dobrotami, katerihrecepti segajo v daljno preteklost. Drugemu tipu uživačev jenamenjeno Golf igrišče Ptuj. Rimski pridih preveva tudi kongresnestoritve. Hotel Primus ponuja dvoposteljne sobe ter predsedniško, superior injunior suito. 
Bazeni: V bazenih se lahko sprostite samiali uživate v družbi. Obsegajo velik notranji in termalni bazen z izhodom vzunanji termalni bazen ter otroški bazen z igrali. Poleg notranjih bazenov stana voljo še dva whirlpoola. Gostje se med obiskom bazenov lahko okrepčajo vbazenskem baru, ki ponuja pijačo, prigrizke in sladice.
Savne: Svet savn ohranja tradicijorimskih kopališč, ki so obsegala več vrst kopalnih sob, potilnico, kopeli zvročo in hladno vodo ter počivališče. Vse to v sodobni obliki najdete vPrimusovem svetu savn. Različne finske in turške savne vam bodo savnanjepredstavile v novi luči.
Fit kulinarika: V Hotelu Primus sledijozapovedim uravnotežene prehrane, zato skupaj s priznano nutricionistkooblikujejo jedi in nasvete za prehrano. Obroke gostov obogatijo z zdravo, akljub temu okusno hrano. Gostje lahko izbirajo jedi z manj kalorijami, protistresu pa učinkujejo tudi prav nič skromne sladice. Poskusite noro dobroPrimusovo tortico s tekočo čokoladno sredico.
Golf z vodnimi ovirami: V neposredni bližini Hotela Primusse nahaja golf igrišče, ki je posebej atraktivno zaradi razgibanosti inštevilnih vodnih ovir. Posebej zanimiva je 14. luknja s spektakularnim udarcemna otok.
Aktiven oddih: Olimpijski in notranjirekreativni bazen bosta prispevala k nabiranju plavalnih kilometrov. Ob hoteluboste spretnost lahko dokazovali na golf igrišču. S kolesi se lahko popeljeteskozi vinorodno okolico. Na voljo so tudi brezplačne vodene vadbe in fitnes(tudi na prostem). 

-45%

Redna cena: 396,00 €

Vaša cena: 219,00 €

Prihranek: 177,00 € (45% ceneje)

Rezervacija za samo 32,00 €

Rezervacijo v znesku 32,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 45% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/131534/grand-hotel-primus-ptuj-slovenija-219-eur-2x-nocitev-s.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 954 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red