11% CENEJE: Terme Snovik - Termalni oddih, Laze v Tuhinju, Slovenija - 199 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x dnevno vstop v notranje termalne bazene

Terme Snovik - Termalni oddih, Laze v Tuhinju,

Terme Snovik vas vabijo narajski oddih. Privoščite si nepozabne občutke popolne sprostitve inodličnega počutja. Zagotovo si boste zapomnili ta užitek v Termah Snovik,čudovitem, z naravo obkroženem paradižu sredi okrnjene narave.
Terme Snovik so najvišje ležeče terme na nadmorski višini 440metrov nadmorske višine. Ležijo v idilični zeleni dolini med Kamnikom inVranskim, na pragu Kamniško-Savinjskih Alp, le približno pol ure ali manjvožnje od Ljubljane, Celja ali Kranja. 
Terme v prvi vrsti nudijo kopanje v notranjih in zunanjitermalnih bazenih. Voda je bogata s kalcijem in magnezijem, kar blagodejnovpliva na bolezni kosti, kože in prebavil, je primerna tudi za pitje. Polegtega se lahko gostje odločite še za savne, masaže ali kozmetične storitve. Obsamem bazenskem kompleksu je tudi restavracija Potočka. V njej je na voljoširok izbor jedi, njihova specialiteta pa so jedi iz postrvi.
Sama lega Term Snovikomogoča planinarjenje, kolesarjenje v okolici (proti Velikiplanini, Kamniški Bistrici), sprehode in igranje golfa vArboretumu Volčji Potok. Ogledati si je mogoče tudi ekološke kmetije, baročnecerkve a v starem mestnem jedru Kamnika pa lahko obiščete muzeje in grad.

Lokacija: Osrednja Slovenija

-11%

Redna cena: 224,00 €

Vaša cena: 199,00 €

Prihranek: 25,00 € (11% ceneje)

Rezervacija za samo 30,00 €

Rezervacijo v znesku 30,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 11% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/128079/terme-snovik-termalni-oddih-laze-v-tuhinju-slovenija-199.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 869 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red