64% CENEJE: 60-minutna TUI-NA MASAŽA LE 21,90eur!!!

60-minutna TUI-NA MASAŽA LE 21,90eur!!!

Tradicionalna kitajska medicina je pred več kot 4000 leti poznala tui-na masažo. Masaža temelji na pretoku energij po meridijanih (energetskih kanalih). Tui-na masaža sprošča in omogoča prost energijski pretok. 
Tuina v dobesednem prevodu pomeni:
tui – potiskanje
na – držanje
 
Na meridijanih se nahajajo akupresurne točke, preko katerih lahko refleksno vplivamo na energetsko stanje pripadajočega organa. Prednost Tui-na terapije je, da lahko s pomočjo diagnostičnih metod zgodaj odkrijemo energetsko neravnovesje v telesu in tako preprečimo nadaljnji razvoj bolezni.
Masaže ne uporabljamo zgolj za zdravljenje bolezni, temveč tudi za sproščanje in preprečevanje bolezni. Pri masaži se ne zdravi le poškodb, zvinov, ampak tudi notranje bolezni, odpravljamo energijske blokade in vzpostavljamo ravnovesje. Deluje tudi preventivno, krepi imunski sistem.
 
Tui-na masaža lahko dobrodejno vpliva na :
 
GlavobolMigrenoSinusitisStresNespečnostUtrujenostSlabo prebavoHujšanjeMenstrualne in ginekološke težaveBolečine v križu in vratuIšjasBolečino v sklepih in mišicahOdvisnost (alkohol, kajenje)Mišične krčeŠportne poškodbeNa mrzle nogePrebavne motnje
Tui-na masaža vpliva na kožo, vezivna tkiva, skeletni sistem, mišični sistem, živčni sistem, endokrini sistem, kardiovaskularni sistem, dihalni sistem, prebavni sistem in na sečila.
Z stimulacijo točk in masažo vzpostavimo porušeno ravnovesje. Z tui-na masažno tehniko razporejamo in sproščamo energijo znotraj telesa.  Z nemotenim pretokom energije se naše telo začne zdraviti samo.
 
Glavni dejavniki, ki povzročajo energijske blokade so:
stres, žalost, strah, jeza, nervoza, skrbi, preobremenjenost,
neustrezno prehranjevanje, pomanjkanje gibanja, mraz

Tui-na masaža je ustrezno preventivno sredstvo, ki krepi imunski sistem, zboljšuje prekrvavitev, telesu vrača prožnost in gibčnost ter pripomore k boljšemu splošnemu počutju. Športniki jo uporabljajo pred in po tekmovanju kot pripravo za športne napore in hitrejše okrevanje. Dobro  poznan je tudi njen odličen učinek pri shujševalnih kurah.
Prav zaradi vseh navedenih učinkov, Tui-na masažo upravičeno imenujemo "kraljica vseh masaž".
 
 
 
 
PRIPRAVA NA MASAŽO:
Pred prihodom na masažo se doma stuširate. Če imate daljše lase si jih pred masažo spnete. 2 uri pred masažo niso priporočeni obilnejši obroki, kajenje, uživanje alkoholnih pijač...
Po masaži priporočam 10 minutno tuširanje, v dveh urah po masaži popite liter vode, počivajte.
 
 
Pričakali vas bomo v prijetnem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo. Uporabljamo izključno slovenska masažna olja.
 
ZAKAJ OBISKATI STUDIO KVADRUS:
Delamo s srcemSmo natančni in resniSmo strokovno podkovaniNudimo varno okoljePričakali vas bomo v prijetnem lokaluUporabljamo izključno slovenska oljaLokal je klimatiziranNa voljo je veliko parkiriščeNA VOLJO VAM JE SAMOPOSTREŽNI AVTOMAT Z PRIGRIZKI, TOPLIMI IN HLADNIMI NAPITKIZA VEČJE TEŽAVE JE NA VOLJO DIP. FIZIOTERAPEVT MANUALNE MEDICINE
 
 
 
POSEBNI POGOJI
KUPONI STUDIA KVADRUS so namenjeni predstavitvi podjetja stranki. Posamezna stranka lahko GENERALNO (ne za vsako ponudbo ) izkoristi SAMO 1 KUPON ( terapevtska masaža) ali 2 kupona (sprostitvena masaža), pri čemer ni pomembno ali je stranka kupon kupila sama ali je kupon bil podarjen.menjava kupona za darilni bo stane 3 €, (veljavnost kupona ostane enaka)Ob dokazilu o nakupu kupona, vam darilni bon lahko pošljemo po klasični pošti ( doplačilo 5,00 €)za večje težave je na voljo dip. fizioterapevt manualne medicinekupon prinesite v fizični obliki, originalen kupon je pogoj za izvedbo storitve sicer se zaračunava polna cena storitveNaročanje preko mjela je zamudno, lahko se zgodi, da med čakanjem na vašo potrditev termin oddamo, zato vas prosimo, da naročanje opravite izključno preko telefona 041-70-43-63 vsak dan v tednu, upoštevajte uro klicanja ( od 8,00-18,00 uro smo vam za naročanje na voljo vsak dan)Potrudite se rezervirati termin vsaj 10 dni pred iztekom veljavnosti kuponaMorebitna odpoved termina je vsaj 48 ur pred rezerviranim terminom, sicer se kupon šteje kot izkoriščen, doplačilo reši tudi ta problemStoritev na kuponu je možno zamenjati za katero koli drugo storitev (doplačilo)Možnost podaljšanja veljavnosti kupona (doplačilo)Pridite vsaj 5 minut pred koriščenjem uslugeZaradi vaše zamude je lahko usluga krajšaOpozorite na morebitne zdravstvene težave 
 
 

-64%

Redna cena: 60,00 €

Vaša cena: 21,90 €

Prihranek: 38,10 € (64% ceneje)