57% CENEJE: PROFESIONALNO NANO POLIRANJE IN OBNOVA OBEH ŽAROMETOV AVTOMOBILA, NAPREDNA NANO TEHOLOGIJA IN UV ZAŠČITA STEKLA IN PLASTIKE. VKLJUČENA GARANCIJA! Zagotovite si odlično vidnost in vidljivost, AC ZVEZDA, LJ

PROFESIONALNO NANO POLIRANJE IN OBNOVA OBEH

ul>Ponudba zajema: Poliranje in obnova obeh žarometov avtomobila z UV zaščito, z najkvalitetnejšo NANO tehnologijo in garancijoIZBOLJŠUJE VIDLJIVOST ponoči, v megli, v dežju ALI v snegu!Plastični žarometi lahko s časom postanejo rumenkasti in zmanjšajo svetlost le-teh.Zagotovite si odlično vidnost, ter vidljivost brez velikih stroškov in za menjave žarometov!Delovni čas od pon -pet 8:00 do 18:00, sobota od 8:00-15:00 urekupon je veljaven do vključno 2.2.2020Obvezna rezervacija termina: na http://ac-zvezda.naroci.meSte vedeli, da žarometi vašega jeklenega konjička s časom postanejo motni in porumeneli, zaradi česar se ponoči tudi močno zmanjša vidljivost, tudi do 80%. Posledično postaja vožnja ponoči bolj utrujajoča, zato predstavljate grožnjo tako sebi kot tudi ostalim udeležencem v prometu.
Če ste mislili, da morate zato žaromete zamenjati in zapraviti veliko denarja, se motite! Večino žarometov se lahko namreč s primernim orodjem obnovi. V avtopralnici ZVEZDA vam z uporabo najkvalitetnejše tehnologije po prav NEVERJETNI CENI obnovijo žaromete v brezhibno stanje in s tem zagotovijo bistveno manj utrujajočo in varnejšo vožnjo.

Lokacija: Osrednja Slovenija

-57%

Redna cena: 70,00 €

Vaša cena: 29,90 €

Prihranek: 40,10 € (57% ceneje)


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 32 v kategoriji AVTO - MOTO
Vrstni red
1234 


1234