49% CENEJE: Central Inn Zlatibor - Luksuzni oddih na čudovitem Zlatiboru, Zlatibor, Srbija - 201 EUR - 5x nočitev v Studio apartmaju za 2 osebi (otroci do 12. leta bivajo brezplačno), Zajtrk 

Central Inn Zlatibor - Luksuzni oddih na

V samem srcuZlatibora, blizu jezera in centra vseh dogajanj, pa vendar v skritem kotičku,je svoje mesto našel Central Inn – novi kompleks apartmajev. Izberite svojpopolni apartma in naj se vaš oddih začne na eni od najlepših gora Srbijezačne.

Zlatibor je gora, ki se razprostira na površini okrog 1000km2, dolga 30 km in široka 15 km z najvišjim vrhom Tornik 1496 nmv. Mesto Zlatibor in njegova okolica jeznano letovišče, zimski priljubljeni turistični center in klimatskozdravilišče.
Central Inn je novi kompleks apartmajev, ki je bil zgrajenleta 2009. Nahaja se v samem centru Zlatibora, pa vendar skrit gnečo glavnegasprehajališča in gostom nudi miren in prijeten ambient za uživanje z družino inprijatelji. S svojimi 16 modernimi apartmaji in studiji, opremljenimi po najvišjihstandardih in dodatnimi ugodnostmi za popolno doživetje, je hotel najnovejšidodatek k turistični ponudbi Zlatibora.
Uživajte v modernem in udobnem studiu, v katerem je zakonskapostelja in eno enojno ležišče, mini bar, čajna kuhinja, kopalnica s tuš kabinoin balkon. Dodatno vam je na voljo sušilec za lase, sobna strežba,storitve pralnice in 24 urna recepcija, pa tudi Wi-Fi in TV. Vsi apartmaji so klimatizirani. 
Apartmajsko ponudbo dopolnjuje prvi Gastro bar na Zlatiboruv katerem lahko uživate v veliki edinstveni ponudbi hrane in pijače. CentralInn Gastro bar so zasnovali energični in mladi ljudje in predstavlja prviGastro bar v turistični ponudbi Zlatibora. Ideja je z da novim, sodobnimkonceptom ustvarja nepozabno harmonijo edinstvenega ambienta in okusa zavsakega gosta.
Ambient apartmajev je zasnovan tako, da bo vaše bivanjenadvse udobno in prijetno in se boste počutili kot doma.     

-49%

Redna cena: 392,00 €

Vaša cena: 201,00 €

Prihranek: 191,00 € (49% ceneje)

Rezervacija za samo 36,00 €

Rezervacijo v znesku 36,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 49% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414581/central-inn-zlatibor-luksuzni-oddih-na-cudovitem-zlatiboru.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red