Apulija - Jug Italije - Počitnice z letalom, Bari, Italija - 998 EUR - Povratna letalska karta Trst - Bari - Trst za 2 osebi , 7x nočitev v 3* ali 4* hotelu za 2 osebi

Apulija - Jug Italije - Počitnice z letalom,

Sanjate jug Italije? Palme, pomarančevci in limonovci ter odlična italijanska kulinarika. Pa bogata zgodovina, čudovita arhitektura, ozke kamnite uličice, umetniški ateljeji, trgovinice...
Bari, obalno mesto na jugu Italije je vedno dobra ideja za oddih. Bari Vecchia je staro mestno jedro, ki ga prepreda labirint ulic in cerkva. Ob obali najdete peščeno utrdbo Svetega Antonija z moderno galerijo in bivši samostan Svetega Scolastica, ki danes pripada univerzi.
Streljaj od Barija najdete še kup apulijski biserov, na primer slikovita mesteca Trani,  Alberobello in Matero. Ne spreglejte še krajev Lecce, Otranto, Ostuni in Gallipoli. Navdušila pa vas bosta še Ostuni in Polignano a Mare, prvi leži na treh gričih in se zaradi belih hišic imenuje tudi belo mesto.
Med potovanjem boste prenočili v več različnih mestih. 1 nočitev v Alberobellu, 2 nočitvi v Policoru, 2 nočitvi v Otrantu in 2 nočitvi v Brindisiju.

Cena: 998,00 €

Rezervacija za samo 100,00 €

Rezervacijo v znesku 100,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414511/apulija-jug-italije-pocitnice-z-letalom-bari-italija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red