44% CENEJE: Vienna Sporthotel, Dunaj, Avstrija - 189 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Samopostrežni zajtrk

Vienna Sporthotel, Dunaj, Avstrija - 189 EUR - 2x

Novo na Megabonu! Ali razmišljate o potovanju in počitnicah na Dunaju! Potem morate obiskati Vienna Sporthotel!
Dunaj - čarobna avstrijska prestolnica. Ko se z roko v roki sprehajate po nostalgičnih uličicah in se grejete na toplem spomladanskem soncu, se pred vami odstira mesto mnogotere zgodbe, osupljive zgodovine in bogate arhitekturne dediščine. Dunaj je mesto, ki ga preprosto morate obiskati. Se želite potopiti v izredno bogato kulturo Dunaja? Enostavno skočite na podzemno železnico, ki vas v samo nekaj minutah pripelje v središče prvega okrožja, kjer boste na Ringstraße odkrili muzej umetnostne zgodovine ter fascinantni muzej naravne zgodovine. Rezervirajte si nekaj uric saj boste v obeh pozabili na čas – preverjeno. Na koncu pa vas čaka še ogled muzeja moderne umetnosti, ki se nahaja le nekaj korakov stran. 

Vienna Sporthotel se nahaja v mirni soseski v dunajskem 3. okrožju. Avtocesti A4 in A23 sta enostavno dostopni, središče mesta pa je oddaljeno le 5 min vožnje s podzemno železnico. Hotel ponuja zunanji bazen, teniška igrišča, spa, brezplačen brezžični internet in podzemno parkirišče s polnilno postajo za e-avtomobile.Prostorne, klimatizirane sobe so opremljene z mini barom, pisalno mizo ter s satelitsko televizijo z ravnim zaslonom in z brezplačnimi, sicer plačljivimi televizijskimi programi.Hotel ima zunanji bazen, ogrevan na sončno energijo. Odprt je od maja do oktobra. Brezplačno lahko koristite tudi 10 teniških igrišč in fitnes. Po napornem dnevu se lahko sprostite v spa.V hotelski restavraciji vam postrežejo z mednarodno in italijansko kulinariko, posedite pa lahko tudi v baru v preddverju. Ob lepem vremenu lahko obroke zaužijete na terasi restavracije. Do podzemne postaje Schlachthausgasse (proga U3), ki omogoča neposredne povezave do središča mesta, je 5 min hoje. Prav toliko je tudi do medijskega središča Media Quarter Marx, do poslovnega parka TownTown pa se sprehodite v samo 2 min.

Dunaj je že od nekdaj navduševal številne skladatelje, pisatelje in pesnike. Še danes je mesto, ki v sebi skriva najboljše in najelitnejše glasbene akademije in izpolnjuje sanje marsikaterega umetnika. Vsekakor si morate vzeti čas za ogled palače Schönbrunn, se načuditi lepotam v Muzeju lepih umetnosti, obiskati Mozartovo hišo in Hišo glasbe, pa tudi Dunajsko filharmonijo in katedralo Svetega Štefana. Obiščete lahko razkošno palačo Belvedere, se sprehodite po eksotičnih zunanjih parkih in rastlinjakih Botaničnega vrta. Odkrijte arhitekturne bisere samo nekaj ulic od hotela, kjer se nahaja cerkev svetega Karla (Karlshirche), svetovno znano mestno hišo ter parlament avstrijske  vlade, ki vas ne bo pustil ravnodušne. Če vam po ogledu množice zgodovinskih in kulturnih znamenitosti ostane še kaj energije, vam okolica Dunaja ponuja številne možnosti za dnevne ekskurzije. Oglejte si Seegrotte Hinterbrühl (sistem podzemnih jam), gradove Laxenburg in Franzensburg in njune prečudovite parke. Krajevni parki, naravni parki in še kopica ostalih ogleda vrednih destinacij.Le kdo ne pozna Sacher torte, umetnikov kot so Mozart, Bach in Schubert, ki so močno zaznamovali dunajsko glasbeno okolje, pa Schönbrunn palače in neskončno priljubljenega dunajskega zrezka? Seveda pa je ni čez dunajsko kavo. Močno, opojno … povsem omamno. Priporočamo vam obisk dunajskega živalskega vrta, kjer bivajo prisrčne pande! Naj bo Vaše bivanje na Dunaju razpeto med čarovnijo in resničnostjo. Zapomnili si ga boste zagotovo za vedno, saj bo enkratno in nepozabno doživetje!

-44%

Redna cena: 340,00 €

Vaša cena: 189,00 €

Prihranek: 151,00 € (44% ceneje)


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red