Dublin - Počitnice z letalom, Dublin, Irska - 508 EUR - Povratna letalska karta Benetke - Dublin - Benetke za 2 osebi , 3x nočitev v 3* hotelu za 2 osebi

Dublin - Počitnice z letalom, Dublin, Irska -

Dublin, glavno mesto Irske,je izredno družabno, kreativno in zabavno mesto, polno kulture in dogajanja.Dublinske ulice, ki so zrasle ob reki in ob čudovitem zalivu, so polne zgodovinskearhitekture in živahnih prebivalcev. Sprehod po ulicah Dublina vas bo popeljalskozi 1000-letno zgodovino, od Vikingov, prek viktorijanskih parkov, vse dosodobnih kavarn in festivalov.
V Dublinu je živahno tako podnevi kot ponoči. Čez dan se lahko sprehodite občudoviti divji obali, do očarljivih vasic in zelenih pašnikov, zvečer pa nujnoobiščite irski pub in živahno nočno dogajanje. Izkušnja z Irske ne bo popolna,če se ne boste pomešali med izredno prijazne domačine in z njimi spili Guinness.V Dublinu je za to priložnost na razpolago več kot 1000 pubov.
Obiščite pivovarno Guinness in poglejte, kako nastaja najbolj znano temno pivona svetu. Ali pa obiščite destilarno in prisostvujte procesu nastajanjawhiskeya Jameson. Če imate raje muzeje in galerije, vam jih v tej z Unescom zaščiteni prestolnici ne bo zmanjkalo. Prav tako ne bo zmanjkalo zabave, saj jeDublin zelo "mlado mesto", kar polovica prebivalcev je mlajša od 25let. V vsakem primeru gre za nepozaben citybreak, ki si ga boste zapomnili pobogati kulturi, čudoviti naravi in prijaznih ljudeh.

Cena: 508,00 €

Rezervacija za samo 51,00 €

Rezervacijo v znesku 51,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414340/dublin-pocitnice-z-letalom-dublin-irska-508-eur-povratna.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red