64% CENEJE: VEDNO UREJENE OBRVI! PERMANENTNO VRISOVANJE OBRVI PO JAPONSKI METODI 'MICROBLADING', NARAVNI IN MODEREN 3D VIDEZ! BP Beauty Palace - LJ, BEŽIGRAD

VEDNO UREJENE OBRVI! PERMANENTNO VRISOVANJE OBRVI

ul>Ponudba vključuje: PROFESIONALNO VRISOVANJE OBRVI PO JAPONSKI METODI (3D look), 100% naravni videz (tridimenzionalno)!BP Beauty Palace, Štihova 1, Bežigrad, LjubljanaTelefon za naročanje: 070 367 990 – Brina | Fb stran: BP Beauty Palace, intagram: bpbeautypalace
veljavnost kupona je do 31.12.2019Zakaj microblading japonska metoda vrisovanja dlačic obrvi:•Ker vsako dlačico na manjkajočem delu obrvi vrišemo posebej,  tako dosežemo 100% naravni videz obrvi.•Ker ste se naveličale vsakodnevnega dorisovanja vaših obrvi.•Ker bi rade izgledale naravno in urejeno tudi na morju, pri športu  in bi se želele zbuditi  urejene.•Ker se končen rezultat prilagodi vaši barvi las, tenu kože in strukturi obstoječih obrvi.•Ker bo vaš obraz izgledal sedaj bolj vesel in mladosten.•Ker boste bolj samozavestne.Microblading obrvi - japonska metoda vrisovanja obrvi za najboljši 3D videz obrvi je najbolj priljubljena tehnika ročnega permanentnega make upa, ki je primerna za vse, ki želijo najbolj naravni videz obrvi.
Microblading obrvi - japonska metoda vrisovanja obrvi je najbolj primerna predvsem za polnjenje redkih obrvi in obrvi, ki so asimetrične, kakor tudi za tiste, ki so z dolgotrajnim puljenjem obrvi uničile naravno obliko in debelino kot tudi tistim, ki so zaradi bolezni ali drugih razlogov izgubile obrvi.
Postopek microblading japonske metode vrisovanja obrvi je namenjen predvsem strankam, katerim je naraven videz tisti, katerega želijo doseči. Rezultat J.D.C. metode je tako naraven, da je popolnoma neopazno, da gre za vrisane dlačice.
Japanese Dermo Cutter - japonska metoda vrisovanja obrvi - microblading metoda

Lokacija: Osrednja Slovenija

-64%

Redna cena: 220,00 €

Vaša cena: 80,00 €

Prihranek: 140,00 € (64% ceneje)


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 243 v kategoriji ZDRAVJE IN LEPOTA
Vrstni red