Hotel Manora - Wellness oddih na Malem Lošinju, Nerezine, Mali Lošinj, Hrvaška - 384 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (2 otroka do 6,99 let brezplačno), Polpenzion

Hotel Manora - Wellness oddih na Malem Lošinju,

✔ 400 m od morja ✔ bazen ✔ družinski hotel z domačim in udobnim vzdušjem ✔ velika terasa in vrt ✔ otroška igralnica ✔ vse sobe so klimatizirane ✔ čudovit pogled na morje ali hrib Osoršćica ✔ možnost savne, masaže in fitnesa ✔ odlična izbira za aktivne počitnice: kolesarjenje, potapljanje, dolgi sprehodi, pohodništvo 

Hotel Manora: leži ob vznožju hriba Osoršćica na otoku Lošinj, v turističnem mestu Nerezine, le 400 metrov od morja.
Namestitev: Hotel ima 41 sodobnih sob. Na voljo so različne vrste sob: dvoposteljne, troposteljne sobe, Junior suito in Family suito. Vse sobe so klimatizirane, opremljene s SAT-TV in telefonom in imajo čudovit pogled na morje ali hrib Osoršćica. Hotel ima restavracijo, hotelski bar, savno, masaže in fitness ter bazen.
Restavracija: V Manori lahko uživate v skrbno oblikovani gastronomski ponudbi jedi iz ekološko pridelanih sestavin iz lastnega vzgoja. Hotel ima lastno ekološko pridelavo zelenjave na 6000 m2 v bližini Zadra. Nove gastronomske dobrote z dnevnih jedilnikov bodo vsak dan zadovoljile tudi najbolj izbirčne brbončice. Sveže ribe ali posebej okusna otoška jagnjetina z vrhunskimi hrvaškimi vini vas bo vedno znova vabila nazaj na otok Lošinj.
Aktivnosti: Zaradi izredno prijetnega podnebja na Lošinju je okolje idealno za aktivne počitnice - kolesarjenje, dolge sprehode ob morju ali na hrib Osoršćica, potapljanje ... Če imate radi pohodništvo, se odpravite na planinsko pot v bližini hotela do najvišjega vrha otoka Lošinja, Televrina. Z 588 m nadmorske višine boste doživeli nepozabno izkušnjo lepote modrega morja in zelenja. Gostje hotela lahko v hotelu najamejo tudi gorska kolesa. Hotel vam bo pomagal tudi pri drugih željah in pri organizaciji izletov na bližnje otoke.

Cena: 384,00 €


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red