Krf - Počitnice z letalom, Grčija, Grčija - 826 EUR - Povratno letalsko karto Zagreb - Kerkyra/Corfu - Zagreb za 2 osebi , 7x nočitev v 3* hotelu za 2 osebi

Krf - Počitnice z letalom, Grčija, Grčija -

Otok Krf: uživajte v zelenju in modrini „grške Dalmacije“!
Otok Krf spada med najbolj zelene grške otoke. Ima zelo bogato zgodovino, kulturno dediščino, prečudovite plaže in neokrnjeno naravo. Ta smaragdni otok, kot mu radi pravijo, je pravi raj za dopustnike!
Krf z beneško trdnjavo, britanskimi palačami in francosko esplanado po vzoru pariške ulice Rue de Rivoli, se vam morda sploh ne bo zdel grški. Je najbolj naseljen in svetovljanski od Jonskih otokov, poln tujcev in tuje arhitekture.Arhitektura na Krfu je zelo raznolika, saj so nanjo vplivale civilizacije, ki so nekoč naseljevale otok.
Množični turizem je dele otoka spremenil v gmote, vendar presenetljivo veliko otoka še vedno sestavljajo oljčni nasadi, gore ali gozdovi. Mesto Krf, obdano z zeleno-turkiznim morjem, velja za eno najlepših grških mest in zlahka boste razumeli, zakaj, ko se boste sprehajali po ozkih ulicah.

Cena: 826,00 €

Rezervacija za samo 83,00 €

Rezervacijo v znesku 83,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414393/krf-pocitnice-z-letalom-grcija-grcija-826-eur-povratno.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red