Ljubljana, Kozmetični salon Magic: 90-minutna KRALJEVSKA nega z globinskim čiščenjem, diamantnim pilingom in masko -67%

Ljubljana, Kozmetični salon Magic: 90-minutna

Kraljevska nega obraza z diamantnim pilingom in masko
Skrb za nego obraza ohranja vašo kožo mladostno in svežo! Zato začnite že DANES!
Kraljevska nega v salonu Magic je sestavljena iz povrhnjega in globinskega čiščenja kože z diamantnim pilingom. Nato se na kožo nanese primerna maska, masaža, tonik in krema. Strokovno osebje izbere ustrezno masko in kremo glede na obravnavano tematiko (nečista koža, anti-aging tretma, suha koža in podobno).
Diamantna mikrodermoabrazija ali diamantni piling je postopek luščenja povrhnje plasti kože. Gre za postopno in kontrolirano nekirurško metodo, ki se izvaja s pomočjo kristalov, drobnih kapljic ali zraka. Z mikrodermoabrazijo se koža regenerira in revitalizira, ter postane gladka in napeta. S pomočjo omenjenega postopka se izboljša tudi struktura kože. Mikrodermoabrazija je uspešna tako v boju proti aknasti koži, kot tudi v boju proti prvim znakom staranja kože. Je neoperativni poseg, ki zagotavlja hitro, nežno in učinkovito nego kože. Je eden od najučinkovitejših programov v boju proti staranju kože, saj omogoča posegati natančno na posamezne gube. Priporočljiv je pri pusti, od sonca poškodovani koži, pri starostnih pegah, strijah in za zmanjšanje povečanih por. Primeren je tudi za brazgotine, saj pomaga regenerirati nove kožne celice in s tem pospeši celjenje kože.Za doseganje najboljših rezultatov je postopek diamantnega pilinga priporočljivo ponoviti vsaj 6-8 krat, oziroma glede na tip kože in strankine želje. Pred samim tretmajem priporočajo pregled kože in posvet s strokovnim osebjem.
Prepustite se strokovnim rokam salona Magic.

-67%

Redna cena: 70,00 €

Vaša cena: 22,90 €

Prihranek: 47,10 € (67% ceneje)

Rezervacija za samo 4,00 €

Rezervacijo v znesku 4,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 67% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/121612/ljubljana-kozmeticni-salon-magic-90-minutna-kraljevska-nega.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 253 v kategoriji ZDRAVJE IN LEPOTA
Vrstni red