Istanbul - Počitnice z letalom, Istanbul, Turčija - 818 EUR - Povratna letalska karta Ljubljana - Istanbul - Ljubljana za 2 osebi , 3x nočitev v 4* hotelu za 2 osebi

Istanbul - Počitnice z letalom, Istanbul,

Obiščite Istanbul – mesto, ki leži na dveh celinah! 
Istanbul, mogočno mesto v Turčiji in mesto, kjer se stikata Evropa in Azija ter prepletata sodobnost in tradicija. To je mesto, ki je bilo celih 1500 prestolnica različnih cesarstev, zato so tu nastale čudovite zgradbe. Nekaj malega je ohranjeno iz rimskih časov, največ iz bizantinskih. Nikakor ne moramo zanikati bogatosti mesta z zgodovino in kulturo, tu pa je še okusna kulinarika, ki naredi vtis na vsakega in je nekakšna mešanica vplivov iz Anatolije, Balkana, Arabije in Kavkaza, zadnjih nekaj let pa tudi mednarodnih trendov.
Največje znamenitosti Istanbula so mošeja Hagia Sofia, Sulejmanova mošeja, Cisterna bazilika, Palača Topkapı, kjer so prebivali sultani otomanskega cesarstva, Arheološki muzej Istanbula z zbirko kraljevih zakladov, Modra mošeja s kar šestimi minareti, ne izpustite pa tudi Velikega bazarja in bazarja začimb. Kljub gosti naseljenosti, lahko uživate v zelenju parka Gülhane ali pa se povzpnete na stolp Galata, odlično razgledno točko, ki vam nudi čudovit panoramski pogled na veličino Istanbula in tudi na mnogo znamenitosti.

Cena: 818,00 €

Rezervacija za samo 82,00 €

Rezervacijo v znesku 82,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414449/istanbul-pocitnice-z-letalom-istanbul-turcija-818-eur.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red