50% CENEJE: NEGA OBRAZA z antioksidanti, vitaminom E in globinskim čiščenjem por v kozmetičnem salonu PHYTS v LJUBLJANI in KRANJU

NEGA OBRAZA z antioksidanti, vitaminom E in

Temperaturne spremembe, centralna kurjava, onesnažen zrak in izpostavljenost UV žarkom, ki se vleče že od poletja, povzročajo oslabitev hidrolipidnega filma. Posledice so zategovanje ter uvela in postarana koža.
 
Fotopomlajevanje je pomlajevanje s pomočjo svetlobe, kjer svetloba prodre v kožo in s segrevanjem spodbudi nastanek kolagenskih vlaken, ki koži dajejo čvrstost in elastičnost. Fotopomlajevanje dopolnjuje tudi nega obraza z rastlinskim vitaminom E.
Zakaj so pomembni antioksidanti? 
Človeško telo zaradi procesa oksidacije vse čas proizvaja proste radikale, razlog so onesnaženje, stres, kemikalije, celo dihanja. Če je teh prostih radikalov bistveno preveč, je posledica staranje. Antioksidanti zmanjšujejo proste radikale in tako zavirajo staranje. Eden najpomembnejših antioksidantov je vitamin E.Vitamin E je pomembna pridobitev za pomlajevanje kože:
Daje elastičnost kožiMočan antioksidantKožo hrani in vlažiBlaži opekline, na primer od soncaZavira vnetjeZakaj izbrati naravni vitamin E?
Naravni vitamin E je sestavljen iz enega izomera, za razliko od svojega sintetičnega brata, ki vsebuje osem različnih izomerov. Od teh pa je samo eden identičen z naravnim vitaminom E, kar znese približno 12% sintetične molekule. Prav ta struktura pa je pomembna, saj določa, kako bo telo molekule izrabilo, saj se naravni vitamin E presnavlja veliko bolje od sintetičnega. Specifične vezi in transportni proteini, ki jih proizvajajo jetra, izberejo naravno obliko vitamina E, medtem ko sintetične v veliki meri zanemarijo.
Kako poteka nega?
Antioksidanti bolj učinkovito prodrejo v kožo, kadar jih nanašamo na čisto povrhnjico. Zato najprej odstranimo ličila in druge nečistoče. Koža zadiha s polnimi pljuči, če odstranimo odmrle celice. Izberemo piling, ki je dovolj nežen, da odlušči le tiste celice, ki že odstopajo in teko ne poškoduje kože. Koža se začne obnavljati, ko pospešimo prekrvavitev in zagovorimo dovolj kisika. Oboje s serumom, ki vsebuje vitamin E ter masažnimi gibi, ki prinesejo sprostitev celotnemu telesu. Podaljšan počitek koži omogočimo z masko. Bela glina, aloe vera in pepermint kožo vlažijo, obnavljajo in vračajo občutek svežine. Končna zaščita kože pred zunanjimi vplivi in okrepi z izdatno dozo antioksidantov.

-50%

Pohitite - ponudba se kmalu izteče!

Redna cena: 59,90 €

Vaša cena: 29,90 €

Prihranek: 30,00 € (50% ceneje)


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 418 v kategoriji ZDRAVJE IN LEPOTA
Vrstni red