Ljubljana, Sense Wellness uHotel (bivši Grand Hotel Union Business Ljubljana): 2 ali 3-urno savnanje in kopanje v penthouse bazenu v Sense Wellnessu na elitni lokaciji GH Union -50%

Ljubljana, Sense Wellness uHotel (bivši Grand

Ekskluzivna ponudba na elitni lokaciji s top razgledom na Ljubljano in Ljubljanski grad!
Po napornem dnevu in delovnih obveznosti si zaslužite sprostitev in zato obiščite Sense Wellness v 8. nadstropju Grand Hotela Union v Ljubljani. Sprostite se v finski in infra savni in ob kopanjuv penthouse bazenu uživajte tudi v pogledu na Ljubljanski grad.
V atraktivnem okolju z orientalskim pridihom vam ponujajo holističen pristop k negi in revitalizaciji vašega telesa. Za vas so ustvarili fuzijo najboljših in najučinkovitejših elementov iz tradicionalnih in sodobnih masažnih ter negovalnih tehnik iz vsega sveta. Na voljo vam je razkošen Penthouse bazen z odprto teraso in pogledom na grad. Razvajate se lahko v finski ter infra savni in si privoščite kopanje v bazenu.
Zagotovite si paket dveh obiskov savn Sense Wellness na elitni lokaciji v Grand Hotelu Union, kar 50% ugodneje, ki ga lahko koristite kar do konca meseca avgusta 2019.

-50%

Redna cena: 25,00 €

Vaša cena: 12,50 €

Prihranek: 12,50 € (50% ceneje)

Rezervacija za samo 2,00 €

Rezervacijo v znesku 2,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 50% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/126661/ljubljana-sense-wellness-uhotel-bivsi-grand-hotel-union-business.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 225 v kategoriji ZDRAVJE IN LEPOTA
Vrstni red