Amadria Park Grand Hotel 4 opatijska cvijeta - Nepozabna družinska zabava, Opatija, Hrvaška - 543 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Superior sobi (pogled morje) z balkonom za 2 osebi (2 otroka do 11,99 let brezplačno), Polpenzion...

Amadria Park Grand Hotel 4 opatijska cvijeta -

Iščete malo več sonca, morje in zabavo? Amadria Park Grand Hotel 4 opatijska cvijeta se nahaja v središču Opatije inje obdan s čudovitimi vrtovi na idealni lokaciji tik ob morju.
Sobe ponujajo različne poglede na parke alimorje z vsemi sodobnimi dodatki. Dvoposteljna soba Superior +2 (35 m²) s pogledom na morje in balkonom. Postelje: dve ločeni postelji 2x (90cm x 200cm) ali postelja (180cm x 200cm) + raztegljiv kavč za dve osebi.

Uživajte v vrhunski gastronomiji s številnimimožnostmi. Od restavracije Camellia do Ošterije da Ugo in Choco Worla lahkouživate v okusu svežih lokalnih živil do okusnih domačih slaščic in ročnodelane čokolade ter čokoladnih pralin. 
Za pravi pobeg od vsakdanjosti obiščiteWellness Oazo. Sprostite se v bazenih, savnah in relax coni ali v posebnihtretmajih za obraz in telo s pridihom Mediterana.  
Na razpolago vam je tudi Royal Beach plaža, kiponuja sproščanje ob kozarcu osvežilne pijače ali koktejla s pogledom naKvarner.

Cena: 543,00 €

Rezervacija za samo 81,00 €

Rezervacijo v znesku 81,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414632/amadria-park-grand-hotel-4-opatijska-cvijeta-nepozabna-druzinska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red