Hotel Malin - Martinov vikend smeha na Krku in izlet v Vrbnik na degustacijo vin, Malinska, Hrvaška - 189 EUR - 2x nočitev s polpenzionom in neomejeno pijačo za 2 osebi (1 otrok do 12. leta brezplačno), Organizirani animacijski program...

Hotel Malin - Martinov vikend smeha na Krku in

MARTINOVO IN VIKEND SMEHA V HOTELU MALIN ✔ IZLET V VRBNIK ✔ DEGUSTACIJA VIN, PRŠUTA I SIRA ✔ MARTINOVA VEČERJA ✔ STAND UP SHOW OB TEMATSKI VEČERJI

Program:

  • 15.11.2019 (petek)

Večer smeha v hotelu Malin (4-hodna večerja v restavraciji Royal in vstopnica za stand-up show Prosti faktori avtorja Marka Dejanovića - Studio smijeha). Ta stand up show nikogar ne pusti ravnodušnega. Seks, cerkev, politika - ni tabujev! Avtorjeve misli so nasmejale številne, hkrati pa so nekatere zelo užalile. (Samo za starejše od 16 let).
  • 16.11.2019 (sobota):

Organiziran avtobusni izlet do Vrbnika, degustacija vin, penin Valomet, pršuta, sira in oliv v Konobi P.Z. Vrbnik, prosti čas za ogled Vrbnika.Tematska samopostrežna večerja na Martinovo: kuhana svinjska krača s hrenom, bučna kremna juha, pečena gos, zdrobove kroglice, popečeno rdeče zelje, sezonska solata, slivovi cmoki, kuhana šunka v hrenovem pecivu, kremna juha iz jurčkov, svinjski file v slivah in vinu, njoki, kostanjeva kocka in neomejena pijača, vključena z večerjo.
Hotel Malin 4* se nahaja v Malinski na otoku Krku. Hotel je ena izmed najboljših izbir, ko je govora o namestitvi na otoku Krku. Nudi preverjeno kvaliteto in storitve na visoki ravni, zaradi katerih ima hotel vodilno mesto in naziv najboljšega hotela v Malinski. V tem primeru bomo pustili, da kvaliteta govori sama za sebe!   
Hotel Malin v Malinski na otoku Krku je obkrožen z morjem, skrit med zelenjem in samo 5 minut hoda oddaljen od centra Malinske. Zaradi svoje skrbne urejenosti, je postal eleganten in udoben hotel za vse generacije. Na novo urejene sobe in luksuzni apartmaji, restavracije in bari, zasebna plaža s posebnimi ugodnostmi za otroke, manjša luka s možnostjo priveza ladij, ljubeznivo in strokovno osebje ter posebej izdelana dodatna ponudba programov in dogodkov je po meri sodobnega človeka. Tradicionalna restavracija Mulino, urejena v skladu z ambijentom, nudi popoln spoj luksuza, tradicije in kvalitete. Mulino je restavracija, kjer lahko uživate v mediteranskih in tradicionalnih jedeh. Poleg lokacije čisto ob morju in pogleda na celoten Kvarner, se v hotelu Malin ponašajo tudi s ponudbo domačih jedi in otoških delicij. Kraj, kjer lahko dosežete harmonijo duha in telesa, se sprostite, osvobodite stresa in si povrnete energijo je sigurno intimen kotiček na novo odprtega wellnessa v hotelu Malin. Spremljevalna ponudba hotela bo popestrila vaš prosti čas in dopolnila vaš oddih v Malinski.   
Uživajte v dvoposteljni sobi z balkonom. Soba je klimatizirana in opremljena s SAT TV, telefonom, pisalno mizo, mini barom, sefom, sušilcem za lase. V sobi lahko namestimo dodatno ležišče za eno osebo. Primerno je za tretjo odraslo osebo ali dva otroka do 12 let.

Cena: 189,00 €

Rezervacija za samo 28,00 €

Rezervacijo v znesku 28,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/122828/hotel-malin-martinov-vikend-smeha-na-krku-in-izlet-v-vrbnik.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 743 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red