Hotel Kanajt - Romantičen zimski wellness na Krku, Punat, otok Krk, Hrvaška - 91 EUR - 1x nočitev v Superior sobi s pogledom na morje za 2 osebi, Bogat samopostrežni zajtrk

Hotel Kanajt - Romantičen zimski wellness na

Dobrodošli vsi ljubitelji morja! Hotel Kanajt je destinacija, ustvarjena za navtike, ljubitelje narave, rekreativce in vse, ki si želijo aktivnih počitnic. Hotel se nahaja v bližini marine Punat, sto metrov od morja. Fantastična lokacija, mirna okolica in vrhunska hotelska ponudba zagotavljajo sproščujoče počitnice na Krku!
Miren in udoben hotel s štirimi zvezdicami, obdan z nasadi oljk, ima edinstven pogled na marino in čolne. Hotel Kanajt v svojih 22 vrhunsko opremljenih sobah nudi popolno udobje in toplino domačega vzdušja. Hotel Kanajt nudi štiri vrste nastanitvenih enot: enoposteljna soba, standardna soba s pogledom na park, nadstandardna soba s teraso in pogledom na morje in suite. Vsaka namestitvena enota je popolnoma opremljena, gostom pa omogočajo mirno in prijetno bivanje. 
Superior soba s pogledom na morje (20 – 35 m2)popolna kombinacija elegance, stila in funkcionalnosti. Čudovit pogled na marino in Puntarski zaliv. Terasa/balkon z garnituro za sedenje ali ležanje.
Hotelski wellness ponuja edinstveno sprostitveno doživetje v čudovitem ambientu hotela v kombinaciji z neokrnjeno naravo. Na voljo so  4 savne, jacuzzi, ogrevane klopi, tuš doživetja in relax cona.
https://www.youtube.com/watch?v=uHYdyIzkKQc&t=62s&ab_channel=MoltenStudio

Cena: 91,00 €

Rezervacija za samo 18,00 €

Rezervacijo v znesku 18,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414624/hotel-kanajt-romanticen-zimski-wellness-na-krku-punat-otok.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red