50% CENEJE: Hotel A - Vikend oddih, Petrovče , Slovenija - 232 EUR - 2x nočitev v Deluxe dvoposteljni sobi za 2 osebi, Polpenzion (zajtrk in postrežena 4-hodna večerja)

Hotel A - Vikend oddih, Petrovče , Slovenija -

Novo na Megabonu! Le streljaj od mesta Celje, neposredno ob avtocestnem izvozu Arja vas - Žalec vas pričakuje Hotel A!
Hotel A je sinonim za izvirnost in postavljanje novih standardov v celjski regiji. Design Hotel A gostom nudi udobje, sprostitev in odlično storitev. Po napornem dnevu, poslovnih sestankih in dogodkih si boste lahko odpočili v udobno opremljenih sobah.
Prepustite se objemu topline, napolnite baterije in se osvobodite vsakodnevnega stresa ter svojemu organizmu privoščite najboljše. V Hotelu A se lahko razvajate v finski in turški savni ali razgibate v fitnesu, energijo pa vam bodo dali izbrani okusi čajev in svežega sadja.
Deluxe dvoposteljna soba je velika 30 m2. Ima veliko zakonsko posteljo (200 cm × 200 cm), klimo, pisalno mizo, sef, telefon, TV, minibar, v kopalnici je tuš, sušilnik za lase.
Ogledate si lahko Fontano piv Zeleno zlato, ki je poklon hmeljarski dediščini Spodnje Savinjske doline in Žalca, središču hmeljarstva v Sloveniji. Ekomuzej hmeljarstva in pivovarstva Slovenije je svoja vrata odprl novembra 2009 v Žalcu. Je pomembna turistična pridobitev za celotno Spodnjo Savinjsko dolino, saj je tradicija hmeljarstva in pivovarstva v teh krajih živi že od leta 1876. Romantičen, zapeljiv, mogočen, temačen, strašljiv, celjski ... Vse to je Stari grad Celje. Predstavlja obvezno destinacijo za vse obiskovalce Celja ne glede na to, od kod prihajajo. 

Lokacija: Savinjska

-50%

Redna cena: 464,00 €

Vaša cena: 232,00 €

Prihranek: 232,00 € (50% ceneje)

Rezervacija za samo 35,00 €

Rezervacijo v znesku 35,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 50% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414682/hotel-a-vikend-oddih-petrovce-slovenija-232-eur-2x.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red