24% CENEJE: Hotel Stella Maris - Oddih v Vodicah, Vodice, Dalmacija, Hrvaška - 124 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni Superior sobi s pogledom na morje za 2 osebi, 1x coffee break za 2 osebi

Hotel Stella Maris - Oddih v Vodicah, Vodice,

Hotel Stella Maris se nahaja na samem začetku Vodic(iz smeri Srime) v mirni in lepi okolici Lovetvo. Odaljenost od plaže je le 100m, od centra pa 1,5 km, kar je 15 minut prijetnega sprehoda ob morju.Že ob samem vstopu v hotel, boste občutili intimnoatmosfero, ki bo pričarala občutek domačnosti. Vsaka podrobnost je pozorno izbrana sstrastjo in ljubeznijo, tako da vsaka soba ima svoj čar. Hotel ima v sobah opremo, ki ustreza standardizaciji za hotele s 4 zvezdicami.
Hotel Stella Maris jeposebna kombinacija modernega in tradicionalnega.Hotel ima 24 sob na 3 nadstropjih, spogledom na okolico ali morje. Sobe so razdeljene v 3 kategorije – Classic, Moderate in Superior, odvisno od velikosti, pogleda in opreme.Hotel v svoji ponudbi ima restavracijo s teraso, kjerse strežeta zajtrk in večerja, zunanji bazen s coctail barom (odprt sezonsko). Wellness sobo s savno in jacuzzijem za zasebno uporabo je potrebno prejrezervirati in doplačati.
Classic room – soba s pogledom na vrt in okolico, zzakonsko posteljo ali 2 ločeni postelji. Soba je opremljena s pisalno mizo,zasebnim sefom, telefonsko linijo, mini barom, TV-jem z analognimi insatelitskimi programi ter s kopalnico s tušem, fenom za lase in brezplačnokozmetiko  (mila, šamponi …). Soba imaveliko francosko okno namesto klasičnega balkona
Moderate room – soba z balkonom in pogledom na morje,z zakonsko posteljo ali 2 ločeni postelji. Soba je opremljena s pisalno mizo,zasebnim sefom, telefonsko linijo, mini barom, TV-jem z analognimi insatelitskimi programi ter kopalnico s tušem, sušilcem za lase in brezplačnokozmetiko (mila, šamponi …)
Superior room – prostorna soba s pogledoma na morje, zzakonsko posteljo ali dvema ločenima posteljama. Soba je opremljena s pisalnomizo, zasebnim sefom, telefonsko linijo, mini –barom, TV-jem z analognimi insatelitskimi programi, raztegljivim kavčem (možnost uporabe za dodatno ležišče)ter s kopalnico s tušem, fenom za lase in brezplačno kozmetiko (mila, šamponi …). Soba ima veliko francosko oknonamesto klasičnega balkona.

-24%

Redna cena: 164,00 €

Vaša cena: 124,00 €

Prihranek: 40,00 € (24% ceneje)

Rezervacija za samo 24,00 €

Rezervacijo v znesku 24,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 24% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/121884/hotel-stella-maris-oddih-v-vodicah-vodice-dalmacija-hrvaska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 727 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red