15% CENEJE: Thermana Park Laško Superior - Joga program, Laško, Slovenija - 408 EUR - 4x nočitev s polpenzionom za 1 osebo, Posvet pri specialistu ayurvede

Thermana Park Laško Superior - Joga program,

Hotel Thermana Park Laško Superior je zagotovohotel, ki bo izpolnil vsa vaša pričakovanja glede vrhunskega in sproščujočegaoddiha! Megabon vam nudi odlično ponudbo Joga programa. 
Hotel Thermana Park Laško Superior svojim gostom ponuja številne možnostienkratnega oddiha. Najdete ga v Laškem, ob reki Savinji, obdan pa je s čudovitonaravo, ki je kot nalašč za sproščujoče sprehode!
https://youtu.be/UR_7GyKebcM 
V sklopu njihovega Wellness centra si lahko privoščite kopeli inmasaže, za piko na i pa bo poskrbel Thermana & Veda Ayuverda center, kjerlahko razstrupite svoje telo in okrepite zdravje.
Ayurveda je sistem tradicionalne medicine, ki izvira iz Indije. Človeka obravnava celostno, ga uči, kako živeti v harmoniji z naravo, in mu pomaga živeti zdravo. Pokriva vse vidike zdravja, saj spodbuja telesno, umsko, čustveno in duhovno dobro počutje. Razlaga, kako naše misli, prehrana in način življenja vplivajo na naše fizično stanje. 
Z ayurvedo je neločljivo povezana tudi joga. Joga pomeni »enost«, je znanost o življenju in najstarejši sistem celovitega osebnostnega razvoja, ki obsega telo, um in dušo. Temelji na petih temeljnih načelih: pravilna telesna vadba, pravilno dihanje, pravilno sproščanje, pravilna prehrana in pozitivno razmišljanje ter meditacija. Joga je edinstvena metoda, ki združuje gibanje z dihalnimi in meditacijskimi tehnikami, ki pomirjajo duha in nas čustveno uravnovešajo. V Thermani se izvaja tradicionalna indijska joga, ki je prilagojena znanju in sposobnostim vadečih.

Lokacija: Savinjska

-15%

Redna cena: 480,00 €

Vaša cena: 408,00 €

Prihranek: 72,00 € (15% ceneje)

Rezervacija za samo 61,00 €

Rezervacijo v znesku 61,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 15% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/120454/thermana-park-lasko-superior-joga-program-lasko-slovenija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 743 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red