48% CENEJE: A&O Hotels Wien, Dunaj, Avstrija - 99 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (2 otroka do 17. leta brezplačno), 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

A&O Hotels Wien, Dunaj, Avstrija - 99 EUR - 2x

Mestni oddih na Dunaju! Izkoristite super ceno in seodpravite v a&o hotele ter raziščite Dunaj!
Hotel a&o Wien Hauptbanhnhof vas pričakuje tik ob noviglavni železniški postaji na Dunaju. V sklopu hotela so dvoposteljne sobe,recepcija, panoramski bar na strehi, Wi-Fi, skupna soba z družabnimi igrami inpa igalnica za otroke.
Namestitev je na voljo v dvoposteljni sobi z lastno kopalnico.
Do podzemne postaje Südtirolerplatz pridete vpetih minutah, od tam pa se v 7 min pripeljete do središča Dunaja in katedralesv. Štefana.  
Hotel a&o WienStadthalle pa je le 1 podzemno postajo oddaljen od zahodne železniškepostaje Westbahnhof in le 5 minut hoje od dvorane Stadhalle. Sodobne sobevabijo k počitku, hotelski bar pa ponuja druženje ob dobri pijači ob gledanjutelevizije. Podzemna postajaThalistraße je 3 min hoje stran, do podzemne postaje Burggasse-Stadthalle (obena liniji U6) pa se sprehodite v 5 min. 
Dunaj - čarobna avstrijska prestolnica. Ko se z roko v roki sprehajate po nostalgičnih uličicah in se grejete na toplem spomladanskem soncu, se pred vami odstira mesto mnogotere zgodbe, osupljive zgodovine in bogate arhitekturne dediščine. Dunaj je mesto, ki ga preprosto morate obiskati. Se želite potopiti v izredno bogato kulturo Dunaja? Enostavno skočite na podzemno železnico, ki vas v samo nekaj minutah pripelje v središče prvega okrožja, kjer boste na Ringstraße odkrili muzej umetnostne zgodovine ter fascinantni muzej naravne zgodovine. Rezervirajte si nekaj uric saj boste v obeh pozabili na čas – preverjeno. Na koncu pa vas čaka še ogled muzeja moderne umetnosti, ki se nahaja le nekaj korakov stran. 

-48%

Redna cena: 190,00 €

Vaša cena: 99,00 €

Prihranek: 91,00 € (48% ceneje)

Rezervacija za samo 13,00 €

Rezervacijo v znesku 13,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 48% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/116191/a-o-hotels-wien-dunaj-avstrija-99-eur-2x-nocitev-v-dvoposteljni.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 897 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red