Cesarski Dunaj z možnostjo ogleda Harry Potter razstave, Dunaj, Avstrija - 42,90 EUR - Prevoz s turističnim avtobusom na navedeni relaciji za 1 osebo, Zunanje oglede po programu

Cesarski Dunaj z možnostjo ogleda Harry Potter

Obiščite cesarski Dunaj!

V zgodnjih jutranjih urah odhod iz Ljubljane, mimo Celja in Maribora, do Dunaja. Prvi cilj bo Schönbrunn, čudovit park, dvorec in istoimenski živalski vrt, ki velja za najstarejšega na svetu, ustanovil ga je sam cesar Franc I. že davnega leta 1792 in je danes pod zaščito Unesca. Palača je najbolj obiskana turistična točka na Dunaju. Sledi panoramski ogled palač ob Ringu. Videli boste Karlovo cerkev, Umetnostnozgodovinski in Naravoslovni muzej, Državno opero, Mestno hišo, Parlament, Dvorno gledališče, Votivno cerkev in Univerze. V mestu bo čas za oddih v eni od dunajskih kavarn in za sladkanje z znamenito Sacherjevo tortico. Lahko pa si boste celo privoščili dunajski zrezek v eni najslavnejših restavracij.
Doživitečarovnijo filmov iz čarovniškega sveta!

HarryPotter™ razstava je interaktivna izkušnja, ki oživlja znaneprizore, like, lokacije in zveri iz filmov in zgodb o HarryjuPotterju™ in čarovniškem svetu z edinstvenim dizajnom v naprednitehnologiji. Poglobljena in obsežna razstava navdušujeobiskovalce vseh starosti z impresivnim pripovedovanjem zgodb ininovativno, interaktivno tehnologijo ter izvirnimi rekviziti inkostumi. Skupajz razsežnostjo zapuščine cesarskih časov vam bo izletna Dunaj ostal v nepozabnem spominu.
Nato pa bo čas za ogled dogodivščine, ki ji ni para daleč naokrog!Doživetje čarobnega sveta Harryja Potterja od blizu vas bonaravnost začaralo!  Čudili se boste številnim izvirnimkostumom in rekvizitom, tridimenzionalni predstavi "Fantastičnihzveri" in predstavi "Harry Potter in otrok prekletstva".Interaktivni eksponati vam bodo pričarali posebno magično potovanje. Ste se žekdaj poskusili v legendarnem čarovniškem športu, quidditchu, alipa si skuhali svoj napoj?
Prihod v Ljubljano bo v poznih večernihurah.

Cena: 42,90 €

Rezervacija za samo 6,00 €

Rezervacijo v znesku 6,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414229/cesarski-dunaj-z-moznostjo-ogleda-harry-potter-razstave-dunaj.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red