Serenity Wellness & Spa - Wellness nad Ljubljano za 1 osebo, Ljubljana, Slovenija - 29,90 EUR - Celodnevno razvajanje v SPA Centru Serenity za 1 osebo, Uporaba notranjega bazena

Serenity Wellness & Spa - Wellness nad Ljubljano

Novo na Megabonu! Lepotni Studio Serenity je oaza lepote in tišine v samem središču Ljubljane. Pričakuje vas svet kot iz sanj. 
Serenity Wellness & Spa se nahaja v središču Ljubljane, na 18. nadstropju hotela Intercontinental. Z veseljem vam pomagajo uresničiti sanje. Privoščite si celodnevno razvajanje in uživajte v bazenu, saunah in jacuzziju.
Bodite srečnejši in sprostite se v Serenity Wellness & Spa, pa četudi greste k njim samo na kavo. Uživali boste v glavni stvari - v vzdušju topline, pozornosti in prijaznosti, ki napolni prostor salona Serenity. Privoščite si storitev 5 zvezdic za ceno navadnega salona! Ko začutite dotik rok mojstra, vedite, da se je čarovnija že začela. 
Serenity je portal v drugo dimenzijo in točka vašega novega začetka.

Lokacija: Osrednja Slovenija

Cena: 29,90 €

Rezervacija za samo 4,00 €

Rezervacijo v znesku 4,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/357949/serenity-wellness-spa-wellness-nad-ljubljano-za-1-osebo.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 839 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red