Falkensteiner Premium Camping Zadar - Wellness oddih, Zadar, Dalmacija, Hrvaška - 165 EUR - 2x nočitev v Family Home mobilni hiški za 4 osebe (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Neomejena uporaba 3000 m2 SPA centra v sosednjem hotelu...

Falkensteiner Premium Camping Zadar - Wellness

Novo na Megabonu! Falkensteiner Premium Mobile Homes and Camping Zadar oziroma nekdanji Kamp Borik vas pričakuje in vam zagotavlja, da boste v mobilnih hiškah preživeli najboljši oddih!
Falkensteiner Premium Mobile Homes and Camping Zadar je edini kamp v Zadru - odprt je čez celo leto. V njem je 369 namestitvenih enot (86 mobilnih hišk, 13 enot za glamping in 270 parcel) z elektriko, odvodi in vodo. Navdušeni boste nad urejenostjo bazena, ki razpolaga z ločenim delom bazena za otroke, prav tako boste uživali na toboganih. Pohvalijo se lahko tudi s sodobno opremljenimi sanitarijami, a la carte restavracijo s pogledom na morje, programom aktivnosti in zabavnim programom. Pričakuje vas tudi Aquapura SPA področje s savno in hidromasažno kadjo. Brez skrbi ste lahko zaradi 24-urnega varovanja. Hišni ljubljenčki so dovoljeni na določenih področjih. Za vas sta v kampu tudi cona brez avtomobila (eno parkirno mesto na namestitveno enoto) in postaja za polnjenje hibridnih vozil. V ponudbo ni vključena hrana, a imajo gosti možnost prehrane v bližnji restavraciji.
Camping Family Home 40 m2 ponuja nastanitev za do pet oseb. Opremljen je z 2 spalnicama, 1 sobo z zakonsko posteljo (200 x 160 cm) in 1 dvoposteljno sobo s posteljami standardne širine, ki jih je mogoče povezati (vsaka 200 x 80 cm), kombinirano dnevno sobo, sistemom Bluetooth z vgrajeni stropnimi zvočniki, majhno kuhinjo (štedilnik, hladilnik, umivalnik in pomivalni stroj) in raztegljivim kavčem (190 x 70 cm), primernim za enega otroka, 2 ločenima kopalnicama (s straniščem, tušem in umivalnikom) in zunanjo teraso. Posteljnino in brisače menjajo vsake tri dni (ob vsaki menjavi gostov).

Cena: 165,00 €

Rezervacija za samo 24,00 €

Rezervacijo v znesku 24,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414610/falkensteiner-premium-camping-zadar-wellness-oddih-zadar.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red