39% CENEJE: Hotel Silvester - Romantični oddih v dvoje, Cerklje na Gorenjskem, Slovenija - 199 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Silvester - Romantični oddih v dvoje,

Privoščite si razvajanje v objemu narave, v bližini gora in smučarskega središča v družinsko vodenem hotelu Silvester, kjer se boste zaradi prijetnega vzdušja in prijaznosti osebja počutili kot doma.  
Hotel Silvester se nahja na odlični lokaciji, kjer je polno lepih sprehajalnih poti, poti zakolesarjenje in izlete. Nahaja se v neposredni bližini Alp. Z avtom lahko vnekaj minutah pridete v gore, kjer je prečudovit razgled, polno slapov, jam,gozdov, pozimi pa čudovito smučišče.
Hotel Silvester je 2 kilometraoddaljen od letališča Ljubljana. Do centra Ljubljane potrebujete le 20 minutvožnje z avtom, do smučišča Krvavec pa le 15 minut. Urejene so tudi dobreavtobusne povezave. Krvavec nudi 30 kmodlično urejenih smučarskih prog na nadmorski višini od 1450–1971 m. Tanadmorska višina omogoča čudovite pogoje za smučanje na naravnem in kompaktnemsnegu. Proge so razgibane in primerne tako za smučarje rekreativce kot zatekmovalce.
Sobe v hotelu so svetle in sodobno opremljene.V hotelu se nahaja tudi restavracija, bar, savna ter soba za biljard, nudijo patudi izposojo koles, skuterja ali avta.V kuhinji kuhajo tradicionalno hrano, v restavraciji pa vam postrežejo vdružinskem vzdušju. Dobrodošle so manjše in večje skupine gostov. Noči so dokajhladne tudi poleti, tako da je spanec prijeten, zjutraj pa boste imeli po zajtrkudovolj energije za raziskovanje te lepe okolice. Izleti, smučanje, ribarjenjein izposoja koles so ene izmed možnih aktivnosti.
Hotel je družinsko podjetje, kjerse gosti počutijo kot doma!

Lokacija: Gorenjska

-39%

Redna cena: 324,00 €

Vaša cena: 199,00 €

Prihranek: 125,00 € (39% ceneje)

Rezervacija za samo 40,00 €

Rezervacijo v znesku 40,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 39% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/357619/hotel-silvester-romanticni-oddih-v-dvoje-cerklje-na-gorenjskem.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 759 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red