20% CENEJE: Hotel Rezidenca Ortus - Sladko razvajanje na obali, Ankaran, Slovenija - 252 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v Superior dvoposteljni sobi za 2 osebi, Pijača dobrodošlice za 2 osebi

Hotel Rezidenca Ortus - Sladko razvajanje na

Hotel Rezidenca Ortus,ki mu pred vhodom dela družbo 200 let stara oljka, je zasnovan kot butičen,individualen in sodobno ter minimalistično opremljen hotel, ki gostom nudizasebnost, mir in udobje. V lesu zasnovan in trendovski hotel nudi prijetenambient za sprostitev ter razvajanje v mirni in zeleni naravi polotoka.  

Obmorska klima, zatišna obmorska lega in neokrnjena narava zagotavljajosproščujoč in miren počitek. Ankaran leži na južnem pobočju Miljskega polotoka,na samem začetku slovenskega dela istrske obale, nedaleč od državne meje zItalijo. Eno izmed najlepših obmorskih naselij v Sloveniji je docela zaščitenood severnega vetra – burje.
Mirna lokacija hotela vam omogoča prijetenpočitek. Da bi vam lahko zagotovili sprostitev kot si jo zaslužite, hotelponuja celovito udobje. Superior sobe so udobno opremljene, vsaka ima posteljo,TV, klimo, ogrevanje in lastno kopalnico.
Okolica hotela ponuja veliko aktivnosti, tako v poletnih kottudi v zimskih mesecih. Poleg morja in urejenih plaž lahko svoj prosti časizkoristite tudi s kolesarjenjem po urejenih in označenih kolesarskih poteh, sesprehodite do bližnjega italijanskega mesta Muggia ali pa obiščete bisereslovenske obale.  

Lokacija: Obala in Kras

-20%

Redna cena: 315,00 €

Vaša cena: 252,00 €

Prihranek: 63,00 € (20% ceneje)

Rezervacija za samo 43,00 €

Rezervacijo v znesku 43,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 20% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/349531/hotel-rezidenca-ortus-sladko-razvajanje-na-obali-ankaran.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 610 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red