Hotel International - Oddih na Rabu, Rab, Hrvaška - 241 EUR - 3x nočitev s polpenzionom za 2 osebi , Uporaba zunanjega bazena, whirlpoola in finske savne

Hotel International -  Oddih na Rabu, Rab,

Hotel International se nahaja neposredno vsredišču starega dela mesta. Obkrožen je s starodavnimi uličicami, ki vas karkličejo, da se sprehodite po njih in se napotite v raziskovanje znamenitostimesta. Prijetno vzdušje hotela s svojimi odličnimi storitvami zagotavljabrezskrbno bivanje vsakega gosta. Obkroženi z modrim morjem in zelenimipalmami, boste sigurno našli počitnice kot iz vaših sanj.
Po preživetem dnevu naplaži ali na izletih se sprostite v prijetno ohlajenih sobah, ki so opremljenez veliko udobno posteljo, SAT TV-jem, mini-barom in telefonom. Posebno pozornostso namenili notranji dekoraciji sob. Iz sob lahko gostje uživajo v edinstvenempogledu na ladje, sončne zahode, prelepe lesene strehe in stare kamnite hiše vstarem delu mesta.
Uživajte, sprostite se, zabavajte se, preživite družinski oddih v prijetnem vzdušju hotela ali podoživite ljubezenske trenutke v dvoje. Vse to v Hotelu International in na otoku Rab.
Številni prelepi otoki,smaragdno morje, mali zalivi, prečudovite plaže in zeleni gozdovi – vse toustvarja prečudovito sliko hrvaške jadranske obale. V deželi bogate zgodovinein izvrstne gastronomije boste zagotovo našli mesto za sprostitev duše in telesa.

Cena: 241,00 €

Rezervacija za samo 36,00 €

Rezervacijo v znesku 36,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/343599/hotel-international-oddih-na-rabu-rab-hrvaska-241-eur.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 829 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red