Hotel Pasha - SPA oddih v Mostarju, Mostar, Bosna in Hercegovina - 165 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Pasha - SPA oddih v Mostarju, Mostar, Bosna

✓ Oddih v središču Mostarja ✓ butični hotel s 4 zvezdicami ✓ čudovit pogled na Mostar ✓ sproščanje v wellnesu 
Hotel Pasha je svojim gostom na voljo od avgusta 2020 in ima 27 sob, luksuzno opremljenih v orientalskem stilu. Tople barve, sodoben dizajn ter udobna ležišča in vzglavniki naredijo vsako sobo pravo oazo. Vsaka soba ima hitro internetno povezavo, kabelsko televizijo, ločeno kopalnico, naravno kozmetiko, sef in mini bar. Sobe prikazujejo tudi zbirko starinskih fotografij, ki se osredotoča predvsem na modo iz 50. in 60. let prejšnjega stoletja.
Tako ikoničen kot spektakularen bar hotela Pasha streže inovativne koktajle in barsko hrano z neprimerljivim pogledom na mesto. Razgledi so res osupljivi – še posebej iz ogrevanega bazena, ki se nahaja v zgornjem nadstropju stavbe.
Ne glede na to, ali iščete priložnost, da naredite nekaj dobrega za svoje zdravje in vitalnost, ali preprosto želite preživeti dragocene trenutke v prijetnem okolju – ste na pravem mestu. Z vstopom v svet wellnessa boste doživeli košček raja.
Savna: Zdravilni učinki preprostega izpostavljanja visokim temperaturam so znani že od antičnih časov, savnanje pa je eden najbolj priznanih wellness tretmajev. Ekstremno potenje, ki ga povzroča vročina, s kože izloči telesne nečistoče, kar poveča tudi stanje sproščenosti.Jacuzzi: Hidromasaža je naravna vrsta masaže, ki uporablja kombinirano delovanje vode in zraka, združenih v curkih. Poteka v ogrevanih jacuzzijih, ki dajejo sproščujoč občutek lahkotnosti celega telesa. Poleg tega ima to zdravljenje zdrav in stimulativen učinek na krvni tlak.Masaže: Uživate lahko v pestri izbiri masaž, ki vas bodo sprostile, razbremenile in pripravile na dolge sprehode po mestu in raziskovanje Mostarja.

Cena: 165,00 €

Rezervacija za samo 22,00 €

Rezervacijo v znesku 22,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413624/hotel-pasha-spa-oddih-v-mostarju-mostar-bosna-in-hercegovina.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red