Aparthotel Rakowicka Residence - Oddih v čudovitem Krakovu, Krakov, Poljska - 129 EUR - 2x nočitev v luksuznem apartmaju za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi (v bližnji restavraciji)

Aparthotel Rakowicka Residence - Oddih v

Rakowicka Residence je prijeten apartmajski hotel včudoviti rezidenci iz začetka 20. stoletja.  Nahaja se v osrčjuKrakova, lahko dostopen s katero koli vrsto prevoza. Najbližjeparkirišče je le čez cesto, glavna železniška in avtobusnapostaja pa sta oddaljena 5 minut od mesta. 
Objekt ponuja 28udobnih sob s klimatsko napravo, televizijo z ravnim zaslonom ssatelitskimi programi, hladilnikom in sefom. Najdete lahko tudi kavneaparate Nespresso, električne kotličke s široko izbiro čajev,ustekleničeno mineralno vodo in sušilnike za lase. Skoraj vsespalnice so nameščene v zadnjem delu bivališča, kar zagotavljaspokojnost in tišino.
V bližini lahko najdete tudi številnedruge priljubljene kraje in znamenitosti, kot so nakupovalni centerGaleria Krakowska, vrata svetega Florijana, spomeniki, mestni muzejiin umetniške galerije v Starem mestu, kraljevi grad Wawel innekdanja judovska četrt Kaziemierz.
Poleg tega je ob UliciRakowicka obilo očarljivih kavarn, barov in restavracij.

Cena: 129,00 €

Rezervacija za samo 26,00 €

Rezervacijo v znesku 26,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/136505/aparthotel-rakowicka-residence-oddih-v-cudovitem-krakovu.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 910 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red