Amadria Park hotel Jakov - Prvomajski prazniki v Šibeniku, družinska soba , Šibenik, Dalmacija, Hrvaška - 218 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v družinski sobi s francoskim balkonom pogled dvorišče/vrt za 2 osebi (2 otroka do 14,99 let...

Amadria Park hotel Jakov - Prvomajski prazniki v

Izkoristite posebno ponudbo Amadria Parka za 1. maj ✔ Izjemno bogati program ✔ Bivanje v hotelu Jakov ✔ Osupljiv pogled na Jadransko morje 

Obkrožen s sredozemskim rastlinjem in borovci, Hotel AmadriaPark Jakov se nahaja v Šibeniku, le 50 metrov od plaže. 
Hotel je popolnoma primeren za družinske potrebe. Ponujadružinske sobe s pogradi z ločenimi spalnicami za starše. Vse sobe soklimatizirane in imajo lastno kopalnico s tušem, satelitsko televizijo in minibar.
Gostje lahko uživajo v bogatem jedilniku restavracije ali siprivoščijo prigrizek v baru na terasi, ki ponuja čudovit razgled.
Hotel ponuja počitek in rekreacijo ter izpolnjuje potrebegostov vseh starosti po športu in zabavi. Otroci lahko uživajo v dejavnostihotroških programov Mini Club in Summer Club. Medtem ko so otroci zasedeni, selahko starši sprostijo ob bazenih ali uživajo v morju na hotelski plaži.Če želite zabavo za vso družino, lahko obiščete bližnji AquaparkDalmacija.

Cena: 218,00 €

Rezervacija za samo 33,00 €

Rezervacijo v znesku 33,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/132647/amadria-park-hotel-jakov-prvomajski-prazniki-v-sibeniku-druzinska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1066 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red