Amadria Park Beach Hotel Royal - Paket Body and Soul Retreat v Opatiji, Opatija, Hrvaška - 318 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Deluxe sobi za 2 osebi, Zajtrk (vključen poseben "zdrav" meni)

Amadria Park Beach Hotel Royal - Paket Body and

Hotel Design Royal – obmorski oddih v Opatiji! ✓ tik ob morju ✓ v samem središču Opatije ✓ v neposredni bližini parka Angiolina ✓ ob promenadi Lungomare

Hotel Design Royal ima obmorsko lego v središču Opatije in v neposredni bližini parka Angiolina. Ponuja restavracijo s pogledom na morje in elegantne sobe z modnim pohištvom, s klimatsko napravo ter z brezplačnim brezžičnim internetom.
V sklopu hotela najdete prostoren salon s kavči in kotiček s knjižnico, na terasi s pogledom na Kvarnerski zaliv pa si lahko privoščite aperitiv ali kavo. V hotelski restavraciji so še posebej pozorni na kakovostno hrano in sveže sestavine.Tik pred hotelom poteka 12 km dolga obmorska promenada, ki vodi do slikovite ribiške vasice Volosko na eni in mesta Lovran na drugi strani.
Dvoposteljna Deluxe soba je svetla, elegantna in prostorna (25m2). Je klimatizirana, vključuje minibar, TV in zasebno kopalnico s tušem, fenom, kopalnim plaščem ter copati.

Cena: 318,00 €

Rezervacija za samo 48,00 €

Rezervacijo v znesku 48,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413994/amadria-park-beach-hotel-royal-paket-body-and-soul-retreat.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red