69% CENEJE: Pikicanai: Masaža celega telesa za PAR ali 1 osebo že od 19,90 €

Pikicanai: Masaža celega telesa za PAR ali 1

Masaža je vedno dobra ideja, da razveselite sebe ali svoje bližnje, saj sprošča, ugodno deluje na celo telo in um. Masaž obstaja več vrst in vsakemu ustreza drugačna, zato vam v tokratni ponudbi salona Pikicanai v Domžalah nudijo, da sami izberete vrsto masaže. Izbirate lahko med klasično masažo celega telesa z vročimi kamni, protibolečinsko masažo, energijsko masažo, antistresno masažo ali aroma masažo.
Na voljo imate masažo za 1 osebo, če pa se raje sproščate v dvoje, pa lahko izberete masažo za par in tako se lahko sproščata skupaj. Maser Drago pravi, da je to najbolj vroča masaža z najbolj vročimi kamni.
Pikicanai je salon, specializiran za različne vrste masaž in nego telesa za vašo popolno sprostitev in splošno dobro počutje. Med njihove storitve spada tudi najem jacuzzija (za do 4 osebe) in finske savne, poleg tega pa si lahko privoščite še sveže sadje in uživate ob steklenici dobrega penečega vina, ki je odlična izbira za romantično razvajanje! Za nepozabno doživetje obiščite Pikiconai in sprostite telo in dušo.
Ne pozabite, da je masaža vedno dobra ideja za darilo!

-69%

Redna cena: 65,00 €

Vaša cena: 19,90 €

Prihranek: 45,10 € (69% ceneje)

Rezervacija za samo 5,00 €

Rezervacijo v znesku 5,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 69% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/122705/pikicanai-masaza-celega-telesa-za-par-ali-1-osebo-ze-od-19-90.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 198 v kategoriji TRGOVINA
Vrstni red