Cvetlični sejem Pordenone in nakupovanje, Pordenone, Italija - 33,90 EUR - Prevoz s turističnim avtobusom na navedeni relaciji za 1 osebo, Cestne pristojbine in parkirnine

Cvetlični sejem Pordenone in nakupovanje,

Prireditev je ena od pomembnejših na tem deluEvrope in vsako leto privabi veliko število strokovnjakov in ljubiteljev cvetjaiz vsega sveta. Ogledali si bomo paviljone z domišljeno rastlinskoscenografijo: gaje, tropske nasade, angleške parke in podobno. Na razstavi bomolahko kupili tudi semena, čebulice, gomolje, sadike najrazličnejših rastlin,lončnice sobnih in vrtnih rastlin, rezano cvetje, orodje za obdelovanje inzalivanje, opremo za vrtove, parke in terase, strokovno literaturo ovrtnarjenju in gojenju rastlin.
Program izleta:
Odhod avtobusa iz Slovenije v jutranjih urah. Odpeljali se bomoproti Italiji, mimo Portogruara v Pordenone, kjer bomo obiskali sejem cvetja Ortogiardino.   
Prireditev je ena od pomembnejših na tem delu Evrope in vsako leto privabiveliko število strokovnjakov in ljubiteljev cvetja iz vsega sveta. Ogledali sibomo paviljone z domišljeno rastlinsko scenografijo: gaje, tropske nasade,angleške parke in podobno. Predstavili bodo novosti in nove modne smernice napodročju urejanja in oblikovanja vrtov.  Narazstavi bomo lahko kupili tudi semena, čebulice, gomolje, sadikenajrazličnejših rastlin, lončnice sobnih in vrtnih rastlin, rezano cvetje,orodje za obdelovanje in zalivanje, opremo za vrtove, parke in terase,strokovno literaturo o vrtnarjenju in gojenju rastlin.Popoldne sledi krajši sprehod po mestnem jedru Pordenona, ki leži ob reki Noncello. Sprehodili sebomo po ulici Corso Vittorio Emanuele II. in videli mestno hišo, cerkevnekdanjega frančiškanskega samostana in cerkev sv. Jurija, ki se ponaša zmogočnim zvonikom. 
Pozno popoldne se bomo odpravili proti domu in se ustavili še vnakupovalnem središču Tiare Shopping,ki se ponaša s številnimi trgovinami. Po nakupovanju pa bo sledil povratekproti domu, kamor je predviden prihod v večernih urah.

Cena: 33,90 €

Rezervacija za samo 5,00 €

Rezervacijo v znesku 5,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414559/cvetlicni-sejem-pordenone-in-nakupovanje-pordenone-italija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red