38% CENEJE: Dinopark Bled - Družinska vstopnica, Lesce, Slovenija - 19,90 EUR - 1x družinska vstopnica za Dinopark (za 2 odrasli osebi in maksimalno 3 otroke), Uporaba 6 D Dinokina

Dinopark Bled - Družinska vstopnica, Lesce,

Dinopark Bled je medprvimi pravimi tematskimi in show parki v Sloveniji. Nahaja se v osrčjuGorenjske, v neposredni bližini bisera Slovenije, Bleda in Radovljice. Park so nele preselili na novo lokacijo, temveč ga tudi občutno razširili in dodali vzbirko nove prazgodovinske pošasti. NOVO: 6 D Dinokino z več kot dvajsetimi 10-minutnimi filmi in Animatonic Dino za jahanje ter streljanje z Airsoft puškami v tarče.
Še vedno so sami tudi kreatorji večine eksponatov, ki jihizdeluje scenska ekipa, ki sicer sodeluje tudi z evropskimi produkcijskimi inkomercialnimi hišami. Poleg samih dinozavrov vam Dinopark ponuja tudiarhitekturne značilnosti svetovnih civilizacij, Rim, Egipt, Staro Grčijo, StoneHenge, ter seveda številne druge povezane eksponate, ter zabavne aktivnosti zacelo družino.
Po ali med ogledom se seveda lahko podkrepite in uživate vgostinski ponudbi, kupite spominek ali dva, otroci pa se lahko pozabavajo naigrišču, kjer so postavljeni trampolin, otroški zip line, peskovnik in ostaloigrišče. Otroci lahko dinozavra tu tudi zajahajo. 

Lokacija: Gorenjska

-38%

Redna cena: 32,00 €

Vaša cena: 19,90 €

Prihranek: 12,10 € (38% ceneje)

Rezervacija za samo 19,00 €

Rezervacijo v znesku 19,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 38% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/135751/dinopark-bled-druzinska-vstopnica-lesce-slovenija-19-90.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 43 v kategoriji PROSTI ČAS
Vrstni red