30% CENEJE: Wellness Živa Bled: Kopanje, savnanje in kosilo v Wellnesu Živa, Rikli Balance Hotel (ex Hotel Golf), le 28,70 €

Wellness Živa Bled: Kopanje, savnanje in kosilo

Wellness Živa se že več let zapored uvršča med najboljše wellness centre v Sloveniji. Nahaja se v Rikli Balance Hotel (ex Hotel Golf) na Bledu.
V Wellnessu Živa nadaljujejo bogato izročilo Riklijeve tradicije, ki je našel zdravilno moč v edinstvenih zdravilskih metodah. Možnosti za božansko sprostitev zaokrožujejo svet savn, center lepote telesa in duha ter termalni bazeni z ogrevano termalno vodo (30ºC). Bazeni, ki so opremljeni tudi z masažnimi stoli in ležišči, se nahajajo v dveh ravneh, povezanih s toboganom. Zunanji bazen je gostom na voljo vse leto, otrokom pa sta prilagojena še posebna bazena. Sproščanju sta namenjeni še dve masažni kadi z ogrevano termalno vodo (35ºC). Poleg razvajanja v savnah in bazenih vas bodo postregli z okusnim kosilom v restavraciji Živa.
Popestrite si svoj vsakdanjik čez teden in se odpravite na Bled! Kopanje s pogledom na čudovito jezero in okusno kosilo vam bo zagotovo odgnalo vsakodnevne skrbi!

-30%

Redna cena: 41,00 €

Vaša cena: 28,70 €

Prihranek: 12,30 € (30% ceneje)

Rezervacija za samo 5,00 €

Rezervacijo v znesku 5,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 30% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/122452/wellness-ziva-bled-kopanje-savnanje-in-kosilo-v-wellnesu-ziva.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 394 v kategoriji ZDRAVJE IN LEPOTA
Vrstni red