Hotel Irottko - Wellness oddih, Kőszeg, Madžarska - 189 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Polpenzion (samopostrežni zajtrk in samopostrežna ali 4-hodna večerja)

Hotel Irottko - Wellness oddih, Kőszeg,

Obiščite Kőszeg - romantično mesto! Zakaj obiskati Hotel Irottko? ✔ udobne sobe s pogledom na zgodovinsko mestno jedro in gore ✔ bogat zajtrk in kosilo ✔ ogled zgodovinskega mesta Kőszeg ✔ kolesarjenje po čudoviti pokrajini ✔ wellness sproščanje v savnah, parni kopeli in solni sobi

Po prebujanju v udobnih sobah lahko uživate v panoramskem pogledu na romantični glavni trg in zgodovinsko mestno jedro ter okoliške gore.Bogat zajtrk in okusen kapučino čakata na terasi lobby bara, kjer lahko uživate ob opazovanju jutranjega življenja na glavnem trgu.
Kaj početi v mestu?✔ ogled mirnih in zgodovinskih ulic Kőszega✔ pohodništvo ali kolesarska tura po čudoviti pokrajini naravnega parka Írottkő✔ obisk zdravilišča v okoliških mestih Bükfürdő, Lutzmannsburg ali Rechnitz✔ odkrivanje gradov Lockenhaus ali Stadtschlaining
Standardne dvoposteljne sobe (velikosti 18 m2) se nahajajo v obeh nadstropjih hotela in ponujajo lep razgled na zgodovinski glavni trg ali na tržnico. Večina dvoposteljnih sob je opremljena z dodatnim ležiščem. Sobe imajo zakonsko ali enojno posteljo, kopalnico s tušem in kadjo, satelitsko TV in mini bar.
Restavracija a’la carte hotela, ki je bila poleti 2015 prenovljena v rustikalnem modernem stilu, je odprta od 11. do 22. ure. v poletni sezoni in od 11. do 21. ure v zimski sezoni. Na meniju so na voljo tako tradicionalne madžarske specialitete kot vegetarijanske jedi.Po raziskovanju mesta pa lahko uživate v okusnem kosilu ali večerji. V primeru lepega vremena si lahko privoščite večerjo na hotelskem vrtu, pod nočnim nebom polnim zvezd. Naročite kozarec vina, se pogovorite in delite svoje izkušnje dneva.
Hotelski wellness nudi idealno priložnost za počitek in sprostitev. Osebje se bo potrudilo po svojih najboljših močeh zagotoviti čisto in mirno okolje za vašo sprostitev. Svet savn (finska savna, infra savna, parna kopel) in solna soba sta gostom na voljo brezplačno.

Cena: 189,00 €

Rezervacija za samo 29,00 €

Rezervacijo v znesku 29,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414154/hotel-irottko-wellness-oddih-k-szeg-madzarska-189-eur.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red