9% CENEJE: Hotel Aleksander Medical & Spa - Butični wellness oddih Novo leto 2020, Rogaška Slatina, Slovenija - 352 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, Kartica za pitje Donata MG

Hotel Aleksander Medical & Spa - Butični

V hotelu Alexander uživajte v prednostih termomineralne vode, kije že dolgo znana po svojih zdravilnih lastnostih. Termalne in mineralne kopeliizboljšujejo pretok krvi notranjih organov, mišic in kože, aktivirajometabolizem, vplivajo na temperaturo v tkivih, spodbujajo imunski sistem,zdravijo rane in sproščajo.
Hotel Aleksander se nahaja v čudoviti naravi, obdan z zelenimi griči Rogaške Slatine. Hotel poleg nastanitve v čudovitih sobah ponuja tudi wellness, fitnes, notranji bazen in brezplačen WiFi. Elegantne hotelske sobe imajo televizijo z ravnim zaslonom, garderobo, mini bar, sef in kopalnico z brezplačnimi toaletnimi pripomočki znamki Bvlgari in BIO. Gostje lahko uporabljajo notranji bazen, whirlpool in fitnes ali uživajo v masažah in lepotnih tretmajih. Druge storitve vključujejo izposojo sprehajalnih palic, koles in avtomobilov ter pralnico in kemično čiščenje. V hotelski restavraciji si lahko zjutraj privoščite okusen zajtrk, popoldne pa izbirate med jedi iz dnevnega menija po lastni izbiri. Na voljo je tudi hotelski bar, kjer najdete fine prigrizke in hladne pijače.
Pitje Donata Mg v kombinaciji s termalnimi inmineralnimi kopelmi odlično vpliva na telo in pomaga pri različnih zdravstvenihtežavah. Donat Mg je voda z najvišjo koncentracijo magnezija na svetu. Vsebuje13 g suhe snovi na liter vode, od tega kar 1040 mg magnezija.
Blaga klima v Rogaški Slatini omogoča obisk skozi vse leto.Poleg edinstvenih prednosti hotelske ponudbe bo dodatna telesna aktivnost naprostem zagotovo pripomogla k izboljšanju vašega zdravja.

Lokacija: Savinjska

-9%

Redna cena: 385,00 €

Vaša cena: 352,00 €

Prihranek: 33,00 € (9% ceneje)

Rezervacija za samo 44,00 €

Rezervacijo v znesku 44,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 9% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/123233/hotel-aleksander-medical-spa-buticni-wellness-oddih-novo.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 794 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red