Grand Hotel Slavia – Zimski morski wellness med vikendom, Baška Voda, Dalmacija, Hrvaška - 116 EUR - 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Uporaba notranjega sladkovodnega bazena, savn in fitnessa glede na hotelsko razporeditev

Grand Hotel Slavia – Zimski morski wellness med

Po obsežni prenovi,prenovljeni Grand Hotel Slavia s 4* dviga splošno raven udobja in doživetijsvojim gostom, tako da varuje tradicijo in dediščino izjemnega objekta, ki segaod tridesetih let prejšnjega stoletja.
Hotel se nahaja v Baški Vodi – popularnem letovišču napoznati Makarski Rivieri, le nekaj korakov od morja in plaže, ki ima Modrozastavo. Hotel ima 72 sodobnih sob in apartmajev, od katerih eni imajo pogledna morje, ki vzame dih.
Sobe so urejene v retro-vintage stilu, so klimatizirane,imajo TV, mini-bar, telefon, brezplačen Wi-Fi, v kopalnici sta tuš ali kad terprestižne toaletne potrebščine.
Jutranje aktivnosti začnite z najljubšo kavo v caffe baruKantun in uživajte v pogledu na središče mesta. Na edinstveni terasi hotelske ala carte restavraciji Del Posto degustirajte zdravo mediteransko kuhinjo z vinis skrbno izbranih lokacij domačih in mednarodnih vinogradov.
Fontana SPA center vas bo odpeljal v svet popolnesprostitve, medtem ko je najsodobnejša konferencijska dvorana idealen kraj zaposlovne sestanke in vse vrste družabnih dogodkov.

Cena: 116,00 €

Rezervacija za samo 17,00 €

Rezervacijo v znesku 17,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/122763/grand-hotel-slavia-zimski-morski-wellness-med-vikendom-baska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 869 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red