Hotel Executive - Oddih v osrčju Toskane, Siena, Toskana, Italija - 59 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

Hotel Executive - Oddih v osrčju Toskane, Siena,

Hotel Executive je sodoben hotel s štirimi zvezdicami, ki senahaja v osrčju Toskane, v stanovanjskem delu mesta Scacciapensieri, nedaleč odželezniške postaje in le nekaj minut hoje od središča mesta.
Izjemno mirna lokacija Hotela Executive nudi idelanoizhodiščno točko za raziskovanje čudovitega mesta Siena z magijo svojih ozkihulic in aristokratskih stavb ter okoliškimi območji, ki ponujajo edinstvenadoživetja, kot so: vinorodno območje Chianti; San Gimignano; Pienza in Montalcinoter bližnje mesto Firence.
Gostom nudijo profesionalnost in gostoljubnost. Hotel Executive ima več kot 70sob, vključno z nekaterimi, ki so prilagojene za invalide. Natančna in skrbnapozornost do detajlov zagotavlja, da bo vsak gost prejel vrhunsko storitev. 
Vse sobe, ki so bile popolnoma prenovljene, so zasnovanetako, da zagotavljajo čim bolj udobno in najbolj prijetno bivanje. 
Posebne bralne svetilke, možnost izbire nekadilske sobe,postrežba v sobi, klimatska naprava in mini bar so le nekatere storitve, ki sona voljo v sobah v hotelu Executive.

Cena: 59,00 €

Rezervacija za samo 10,00 €

Rezervacijo v znesku 10,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/122648/hotel-executive-oddih-v-osrcju-toskane-siena-toskana-italija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 786 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red