40% CENEJE: Campo Tures, Hotel Mair 3*: 4 do 8-dnevne počitnice v Dolomitih ob smučiščih Klausberg in Speikboden, polpenzionom ter vstopom v SPA že od 299 € za 2 osebi 

Campo Tures, Hotel Mair 3*: 4 do 8-dnevne

Hotel Mair obkrožen s travniki, pogledom na grad Taufers, cerkev St. Walburg in ledenike Zillertalskih Alp je idealno izhodišče za sproščujoče smučarske počitnice na počitniškem območju Tauferer Ahrntal (Valle Aurina). 
Gostitelj in kuhar Matthias Mairhofer bo vaše burbončice navdušil z južnotirolskimi specialitetami in italijansko klasično kuhinjo.
Hotel nudi spa oazo s parno kopeljo, finsko, zeliščno savno, odpočivarno ter wellness bar. V wellness baru si boste lahko postregli z vodo in čajem (brezplačno).
Hišni ljubljenčki so v Hotelu Mair dobrodošli!
Po smučanju in uživanju v gorskem zraku se boste lahko sprostili v hotelski savni in solariju, gosti Mestoidej pa boste deležni še brezplačnega kopanja v vodnem parku Cascade (http://cascade-suedtirol.com).>

-40%

Redna cena: 499,00 €

Vaša cena: 299,00 €

Prihranek: 200,00 € (40% ceneje)

Rezervacija za samo 44,00 €

Rezervacijo v znesku 44,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 40% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/122153/campo-tures-hotel-mair-3-4-do-8-dnevne-pocitnice-v-dolomitih.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1131 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red