31% CENEJE: Hotel Livada Prestige - Oddih v Moravskih Toplicah, Moravske Toplice, Slovenija - 296 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v Economy sobi za 2 osebi, Neomejeno kopanje v bazenih hotela (na dan prihoda od 11. ure, na dan odhoda celodnevno...

Hotel Livada Prestige - Oddih v Moravskih

Ekskluzivno na Megabonu! Nikjer ugodnejša cena za 3-dnevnotermalno razvajanje za 2 osebi v Moravskih Toplicah in Hotelu Livada Prestige5*! Kaj vas pričakuje v tem luksuznem in vrhunskem SPA hotelu? ✔ekskluzivnihotelski termalni bazeni ✔Spa & Wellness ✔lokalnakulinarika ✔golf igrišče ob hotelu ✔Termalnipark ✔Medico-wellness in Zdravstveni center ✔mirin popolno doživetje sprostitve ✔topli hodnik, ki povezuje hotel doTermalnega parka!
Splošne informacije o Hotelu LivadaPrestige 5*: Hotel ponuja 122 sob in se nahaja neposredno ob golf igrišču terTermalnem parku Terme 3000. V štirih hotelskih nadstropjih se nahajajo bazeni,restavracije in bari ter wellness center. Hotel nudi 5 tipov sob, posebnost sopa sobe s kadmi, v katere je mogoče natočiti črno termomineralno vodo.
Bazeni in wellness: Hotel LivadaPrestige ponuja 5 bazenov, in sicer notranji termalni bazen, zunanji termalnibazen, bazen s črno termomineralno vodo, notranji in zunanji otroški bazen stobogani. Prepustite se sprostitvi v savnah in izbirajte med finsko, turško,caladrium, laconium, infrardečo in banearium savno ali pa izberite kneipp termasažni bazen. Pričakujeta vas tudi 2 wellness centra (hotelski Thai centerLivada, ki ponuja masaže in Medico-wellness center Thermalium, ki se nahajaznotraj resorta Terme 3000 in ponuja raznoliko wellness ponudbo, kopeli inrazlične kozmetične storitve) in Zdravstveni center Terme 3000 (storitve zarehabilitacijo).
Storitve v Resortu Terme 3000: Uživajtev enem največjih vodnih parkov v Sloveniji, na igriščih za tenis, odbojko alinogomet, izposodite si kolesa in druge športne rekvizite ali pa se podajte nakakšen organiziran izlet v okolico. Dejavnosti je več kot dovolj, kajne?

Lokacija: Prekmurje

-31%

Redna cena: 432,00 €

Vaša cena: 296,00 €

Prihranek: 136,00 € (31% ceneje)

Rezervacija za samo 44,00 €

Rezervacijo v znesku 44,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 31% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/121297/hotel-livada-prestige-oddih-v-moravskih-toplicah-moravske.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 796 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red