40% CENEJE: Rimske Terme - Hotel Rimski dvor - Družinske zimske počitnice, Rimske Terme, Slovenija - 595 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1. otrok do 12. leta in 2. otrok do 6. leta brezplačno), Polpenzion

Rimske Terme - Hotel Rimski dvor - Družinske

Hotel Rimski dvor Superior 4* - obiščite hotel, ki se nahaja v srcu neokrnjene narave, kjer se srečata bogata zgodovina in sodobna arhitektura, tradicija pa pripoveduje lastno zgodbo o Rimskih Termah. Tančica klasike, ki jo obdaja, v sebi nosi neminljiv čar in večno lepoto, s katero obiskovalce popelje v zdraviliški raj.
Rimske Terme se nahajajo v Rimskih Toplicah, ob reki Savinji in pod pobočjem Stražnika, kjer se nahajajo vrelci termalne vode. Zdravilnost termalnih voda iz tega območja so znali ceniti že stari Rimljani, ki so radi uživali v sproščanju in uživanju v umirjeni naravi. Privoščite si oddih v Hotelu Rimski dvor Superior 4* in tudi sami odkrijte prednosti termalne vode in sproščanja v objemu neokrnjene narave.

Hotel Rimski dvor Superior 4* stoji med Hotelom Sofijin dvor in Hotelom Zdraviliški dvor. V terasah se spušča kot zeleni niz ter ustvarja odlično okolje za sproščanje. Vse sobe so opremljene s kopalnico (tuš), WC-jem, LCD televizorjem, telefonom, mini barom, sefom, klimatsko napravo in priključkom za internet.


Sproščanje 

Bazeni:
počutite se kot Rimljani in se sprostite v bazenih s termalno vodo, ki blagodejno vpliva na telo. Zagotovo vas bo navdušil izgled izvirnih rimskih kopališč s skupno površino 450 m2. Sproščate se lahko v notranjemu bazenu s temperaturo 32°C, štirih notranjih masažnih bazenih s sedišči in ležišči in temperaturo 35°C, zunanjemu panoramskemu bazenu (povezan z notranjim) in tremi zunanjimi masažnimi bazeni (35°C).

Savne: blagodejno sproščanje vas čaka tudi v svetu savn Varinia, kjer se boste razvajali kot so to počeli v preteklosti! Predajte se čarobnim trenutkom in sprostite duha in telo! Uživate lahko v finski savni (80°C – 100°C), parni ali turški savni (40°C – 55°C), infrardeči savni (45°C – 65°C), solni savni (60°C – 65°C), bio zeliščni savni (50°C – 60°C), tepidariumu (ogrevana ležišča in sedišča na prijetnih 37°C), počivališču, zunanji sončni terasi, prav tako pa se lahko udeležite kromoterapije v savnah, uživate v notranjem hladnem bazeni in notranjem masažnem bazenu s termalno vodo.  

Kopeli: Rimske terme ponujajo tudi številne kopeli za eno, dve ali več oseb – odvisno od izbranega paketa. Sproščanje v avtentičnih kamnitih kadeh in pa unikaten spoj mističnosti, tradicije ter zdravilne vode Amalijinega in Rimskega vrelca zagotavljata nepozabne trenutke. V sklopu ponudbe, ki jo zagotavljajo Rimske terme, lahko uživate tudi v lepotnih negah, kozmetičnih storitvah, masažah, …   
Kulinarika 

Moderna kuhinja s pridihom tradicionalnega! A la carte restavracija Sofija in Restavracija cesarja Ferdinanda bosta razvajali vaše brbončice, Kavarna princese Vikotrije pa bo poskrbela za odlično kavo, čaj ali sladko pregreho. Zvečer se lahko odpravite v Lounge bar na koktajl po vašem okusu, čez dan pa vam bo zagotovo všeč ponudba pijač v Baru ob bazenu.
Aktivnosti

Rimske Terme ponujajo tudi razne aktivnosti, med drugim lahko odvečno energijo porabite z vadbo v hotelskem fitnesu, se odpravite na pohod z nordijskimi palicami, raziščete okolico na kakšnem sprehodu ali pa se odpravite na kolesarski izlet do katerega od bližnjih mest. Dolina Rimskih Toplic obdajajo gozdnata pobočja okoliških hribov, ki kotlino ščitijo pred vetrom in poletno vročino. V sebi hranijo bujno vegetacijo in eksotične rastline iz vseh koncev sveta, kar obiskovalcem omogoča sprostitev in uživanje v raznoliki naravi. Prav to pa je tisto, kar naredi Rimske Terme in njihovo okolico še posebej atraktivno.

Lokacija: Savinjska

-40%

Redna cena: 990,00 €

Vaša cena: 595,00 €

Prihranek: 395,00 € (40% ceneje)

Rezervacija za samo 90,00 €

Rezervacijo v znesku 90,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 40% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414725/rimske-terme-hotel-rimski-dvor-druzinske-zimske-pocitnice.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red