30% CENEJE: Smučišče Poseka - Dnevno smučanje za otroke, Ravne na Koroškem, Slovenija - 9,10 EUR - 1x dnevno smučanje za 1 otroka do 14. leta, Ponudba je unovčljiva od 25. 1. 2023 do 10. 3. 2023

Smučišče Poseka - Dnevno smučanje za otroke,

Doživite zimo na Koroškem! Zapeljite se po zasneženihstrminah smučišča Poseka na nadmorski višini 432–587 m. Na srednje zahtevniprogi bo uživala cela družina! Podajte se na posebno dogodivščino in siprivoščite nočno smuko, v Športnem centru Ravne na Koroškem pa imate možnostizkoristiti tudi skok v vodo, obisk savne ali katero izmed ostalih športnihdejavnosti!
Smučišče Poseka: Smučišče Poseka se nahaja na Koroškem na Navrškem Vrhu.Namenjeno je rekreativnemu in tekmovalnemu smučanju, na katerem so kljubmuhastim in suhim zimam povsem zasnežene razmere, saj je možnost 100% dodatnezasnežitve. Ponujajo možnost dnevne in nočne smuke.
Smučišče Poseka je priljubljeno koroško smučišče, ki serazprostira na 8 hektarih, na nadmorski višini 432 do 587 metrov. Proge sodolge med 700 in 1000 metrov. Smučišče ima umetno zasneževanje in razsvetljavo.Poseka je matično smučišče domačega smučarskega kluba ASK Fužinar. Smučišče imatudi homologacijo FIS za slalom. Primerno je tako za začetnike kot tudi za boljizkušene smučarje, nudijo pa tudi smučarsko šolo in servis smuči. Imate tudimožnost obiska drsališča ali sankališča.
Kam na izlet?
➜ ogledate si lahko Koroško osrednjo knjižnico dr. Franca Sušnika v grajskem parku na Ravnah
➜ v bližini vas čaka tudi koroški pokrajinski muzej in Muzej železarstva (Štauharija)
➜ Podzemlje Pece: čudovit izlet z vlakcem, kolesi ali s kajakom
➜ Muzej Podzemlje Pece: ambientalna razstava "Tako so nekoč živeli knapi", je urejena v bivši upravno stanovanjski stavbi nekdanjega Rudnika svinca in cinka v Mežici, je del stalnih zbirk v okviru turističnega rudnika in muzeja.
➜ Kužno znamenje Gornikov križ v Šentanelu: iz 16. stoletja in je slopno znamenje. V njegovi neposredni bližini stoji tudi cerkev sv. Danijela.
➜ Brusnikova bajta v Šentanelu: iz 17. stoletja, z ohranjeno črno kuhinjo in krušno pečjo.
➜ v bližnjih Kotljah si lahko ogledate Prežihovo bajto, spominski muzej Prežihovega Voranca
➜ Olimpline v Črni: spust poteka z Navrškega vrha nad Črno navzdol proti smučišču, pristajalna ploščad pa je v bližini kmetije Kogelnik. Jeklenica je dolga 1.260 metrov, najvišje nad tlemi boste 206 metrov.

Lokacija: Štajerska

-30%

Redna cena: 13,00 €

Vaša cena: 9,10 €

Prihranek: 3,90 € (30% ceneje)

Rezervacija za samo 9,00 €

Rezervacijo v znesku 9,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 30% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414721/smucisce-poseka-dnevno-smucanje-za-otroke-ravne-na-koroskem.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red