23% CENEJE: Kmetija Mali raj - Druženje z alpakami, Dolenci, Prekmurje, Slovenija - 33 EUR - 70-minutno druženje z alpakami za 4 osebe, Hranjenje alpak

Kmetija Mali raj - Druženje z alpakami, Dolenci,

Kjer vse skrbi postanejoodveč, sredi neokrnjene prekmurske narave, v miru gozdov in prijetne klime …nepozabno. Prav tak bo obisk idilične turistične kmetije Mali raj.

Na obrobju krajinskega parka Goričko, v Dolencih pri Šalovcih, nekje naodmaknjenem koncu sveta, kot se radi pošalijo domačini, leži Kmetija Mali raj. Majhna vasica Dolenci je ena izmed redkih v Sloveniji, kjer z naravopostanete eno. Na kmetiji se danes pase več kot 160 različnih domačih živali(alpake, ovce, burske koze, nemške koze in osel). Ne bodite presenečeni, če obgozdu srečate kakšno divjo žival, kot so srne, fazani, jeleni ali košute.
Na kmetiji se boste izletniki naužili svežega zraka, se lahko odpravili na potpo gozdu ali sprostili ob prijaznem klepetu s kakšnim domačinom. Kmetija jepravi Mali raj za tiste, ki se radi odmaknete od mestnega vrveža. Ljubiteljigozdnih poti boste našli nešteto mest za nabiranje borovnic, divjih jagod, gobin še česa. Pokrajina je zelo privlačna za lovce, ribiče, gobarje, skratka vse,ki ljubite naravo. 

Lokacija: Prekmurje

-23%

Redna cena: 43,00 €

Vaša cena: 33,00 €

Prihranek: 10,00 € (23% ceneje)

Rezervacija za samo 4,00 €

Rezervacijo v znesku 4,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 23% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414694/kmetija-mali-raj-druzenje-z-alpakami-dolenci-prekmurje.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red